Sökord
Kategori
Plats
Filtrera på faciliteter:

119 resultat hittade

Sortera på

Framfickan Grinda

Grinda, Värmdö NV, Sverige
Framfickan intill Grindas gästhamn. På klipporna nere vid vattenbrynet ligger Wärdshusets bakficka, Framfickan. Här kan du slå dig ned på det väl tilltagna bryggdäcket och njuta av en god lunch i den ljumma brisen eller en middag medan du ser solen gå ned i havet. Maten håller samma höga standard som på Restaurangen, men är av lite enklare snitt vilket återspeglas i prislistan. Framfickan har fullständiga rättigheter.

Motorverkstan

Djurö Gårds väg 23, 139 73 Djurhamn, Sverige
Kyrkviken och huset som idag är Motorverkstan har en spännande historia. Min bekantskap med Djurö började när jag på 80-talet var fördäcksgast på den klassiska segelbåten Vagabond med hemmahamn här. 2013 återvände jag till Djurö och driver nu Motorverkstan bistro & bar ihop med matkreatören Erik Löth och min barndomsvän Pontus Brolin.

Bullandö Krog

Bullandö Krog, Värmdö, Sverige
Soliga Bullandö Krog. Ägs och drivs, sedan 16 år, av krögarna Julle Ljunggren och Magnus Johansson. Vår mat & restaurang filosofi är att; - Alltid erbjuda god, vällagad, varierad och prisvärd mat, som serveras av glad, kunnig och påläst servis. - Vi endast använder de bästa råvarorna, som tillagas med omsorg där säsongen bestämmer vad som finns på menyn. - Erbjuda en av Skärgårdens mest omfattande dryckeslista. - Skapa en av Skärgårdens mest omtyckta och välbesökta restaurang. Krogen är öppen från april t.o.m. Julbord. Och håller stängt under nov,jan,feb samt mars. Vi arrangerar och skräddarsyr allt ifrån bröllop, catering med båt eller bil, högtidsfester, konferense

Seglarrestaurangen Sandhamn

Sandhamn, Sverige
Njut av god mat med havet och Stockholms skärgård i blickfånget. Sandhamn Seglarhotell har flera restauranger i skärgården med mat för varje sinnesstämning. För många är anrika Seglarrestaurangen synonymt med Sandhamn. Du äter med utsikt över Sandhamns by och hamn, och har havshorisonten i öst och Sandhamns inlopp i väst. Inramningen är fantastisk, mellan skärgård och öppet hav. Välkommen hela året Sandhamn är en året-runt-destination. Under vinterhalvåret har Seglarrestaurangen öppet för konferenser, grupper och större privata sällskap. Förbokning krävs. Under försommaren (maj-juni) och under sensommaren och hösten (mitten av augusti-oktober) håller Seglarrestaurangen öppet varje dag. På sommaren kommer många semesterfirare med både skärgårdsbåtar och fritidsbåtar. Då öppnar vi ytterligare restauranger och krogar i skärgården som serverar underbart god mat.

Bådan Buffet & Café, Artipelag

Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige
Bådan Buffet & Café ligger på plan två, vid stora entrén, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren. Här kan du njuta av varmrätter och matiga smörgåsar eller dricka kaffe och äta nybakat från Artipelag Konditori & Bageri. Ingen bordsbokning. Endast drop-in.

Stall Siggesta

Siggesta Gård AB, Värmdö, Sverige
Siggesta ridskola och inackorderingsstall är ett familjeföretag som drivs av Anne, Stefan och Elin Sjöholm.Vi har ca 40 st hästar på gården varav drygt hälften är ridskolehästar och resten privathästar. Vi värnar om en god miljö för våra hästar, alla står i box och vistas ute i stora rasthagar flera timmar varje dag. På sommaren går de ute dygnet runt i Siggestas beteshagar. Ridskoleundervisningen sker i ridhus 20×60 m eller på utebanan 38×70 m. När vädret tillåter rider vi även ut i naturen. För att hålla god kvalitet på undervisningen är antalet elever per grupp begränsat till 10 st för barn och ungdomar, 8 st för vuxna samt 6 st för speciallektioner i dressyr och hoppning. Vi har alla storlekar på hästar, från mycket små till riktigt stora. För ridskolehästarnas skull har vi en övre viktgräns för ryttare på 80 kg inklusive utrustning. För den som vill finns det även möjlighet att rida privatlektioner & då främst vardagar dagtid då hästar och ridhus finns ledigt! För mer information kontakta ridskolechef Anne Sjöholm på 0709-779515

Nysveds Gård

Nysvedsvägen, Värmdö, Sverige
På Nysveds gård på Värmdö bor hästar, åsnor, vaktlar, katter, hundar, svenska lantraser som Hedemora höns, svensk gulanka, Rya och Gutefår, Jämtgetter, Gotlandskaniner, Linderödsgrisar och Fjällkor samt Svensk lantbruksko i en lantlig miljö nära skog och natur. Vi kan skräddarsy ett besök hos oss efter era önskemål och har även färdiga ”paket” med Ridkalas, Djurkalas, Bondgårdsbesök för både barn och vuxna, möjlighet till konferens, privatlektion ridning och djur- och ridläger på skollov.

Artipelag Restaurang

Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige
Artipelag Restaurang erbjuder en välkomponerad à la carte-meny baserad på råvaror i säsong. På fredagskvällar tänder vi grillen och låter gästerna njuta av kvällssolen. Vi vurmar för ekologisk och närproducerad mat och många av våra råvaror kommer från våra egna odlingar på Artipelags tak. Utanför de stora panoramafönstren breder den vackra skärgårdsnaturen ut sig. Här finner vi vår inspiration, välkomna att göra oss sällskap!

Dykarbaren Sandhamn

Sandhamn, Sverige
Fastigheten Dykarbaren är från 1921. Det har alltid funnits olika verksamheter i huset. Ex diversehandel och kanske hade NK filial här. På 80-talet höll man dykutbildningar på Sandhamn. Dykarbarens matsal blev då teorisal. Och på nedre botten växte en café- och barverksamhet fram. 1996 gavs en kokbok ut ”23 djupa andetag”. Dykarbaren ägs och drivs av Jeanette Florin sedan 1998 och hennes ständige högra hand John Bergström. Dessutom finns det varje år ett crew om ca 20 anställda som tillsammans med gästerna gör Dykarbaren.

Sandhamns värdshus

Sandhamn 101 Värdshuset, 130 39 Sandhamn
Sandhamn ligger så långt österut du kan komma i Stockholms skärgård, ändå tar det bara 2 timmar med båt från Stockholms innerstad och 30 minuter från Stavsnäs. Gör en utflykt för en dag, bo på vår B & B över en helg eller stanna ännu längre om du vill.