Sökord
Kategori
Plats
Filtrera på faciliteter:

153 resultat hittade

Sortera på

Motorverkstan ”håller kvar feelingen sista helgen”

Vi håller kvar feelingen sista helgen Vi håller kvar feelingen och bjuder in till bonusöppet 24-25/11 fredag & lördag kväll med lördagsbrunch. Året runt kan du bjuda in vänner och familj till fest eller bröllop eller boka företagsevent. Maila oss så reserverar vi datumet. info@motorverkstan.se Boka på 08 – 571 545 00 Varmt välkomna!

Säby Säteri adventsweekend 2 dec

Adventsweekend Välkommen till en skön helg på vår stämningsfullt pyntade herrgård med naturen som inspirationskälla! Efter incheckning slår ni er ner framför brasan med en kopp kaffe och hembakat bröd och sedan finns tid för en skön vinterpromenad eller ett bastubad. Kvällen inleder vi med att servera en rykande varm vinterdryck från våra lokala mathantverkare innan det är dags att inta Säbys klassiska julbord. Gottebord och kaffe intas i salongerna och för den som vill är baren öppen fram till läggdags. På söndagen får ni även möjlighet att uppleva Smakriket Säbys adventsmys

Fågelbrohus julpaket

JULPAKET 24 NOVEMBER - 16 DECEMBER ( TORSDAGAR-LÖRDAGAR) Kom till FågelbroHus i jul och vänta med julmaten till julafton. Vi erbjuder vintermys med fantastiska smaker från skog och hav! Söker ni något annat än det traditionella julbordet? På FågelbroHus välkomnar vi er i vinterskrud med tända brasor och rykande varm dryck. Vid ankomst serverar vi ett vinterfika med säsongens smaker. Vi frestar sen med en fyrarättersmeny med smak av skog och hav med specialiteter av vilt, fisk och kött. Till detta njuter ni av mustiga viner tillsammans med Rindöost, knäckebröd, havtorn och olika marmelader tillsammans med en härlig dessert med smaker av t ex med lingon eller hjortron. Dryck tillkommer i pris. Passa på att njuta av ett träningspass i vårt gym i kombination med relaxa i vår nyrenoverade relaxavdelning med aroma- och ångbastu samt bastu. Boka gärna på en timmes jacuzzi för endast 225 kr/person. Vinterpaket med övernattning inklusive vinterfika vid ankomst med varm dryck, fyrarättersmiddag exkl. dryck, del i dubbelrum och frukostbuffé. 1 695 kr/pers. Enkelrumstillägg 350 kr. När du bokar med barn(2-12 år) så ingår det i barnens meny en barnvarmrätt + dessert. Önskar du boka på vuxenmeny till

Artipelag julbord

Klassiskt julbord Är ni ett företag som vill boka ett julbord? Klicka då här >> Välkomna att njuta av julmat i Artipelag Restaurang i en vacker skärgårdsmiljö med en enastående utsikt över Baggensfjärden. Under december tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett klassiskt julbord med allt som hör till – liksom ett dessertbord som är lika juligt vackert som gott. Hos oss kommer ni bort från stadens larm och vaggas in i naturens lugn. Särskilt om snön lagt sig över skog och mark infinner sig här en särskilt rogivande tystnad. Vårt mål är att värna julens traditioner och plocka den bästa julmaten från norr till söder samt från förra seklets början och ända fram till i dag. Du finner de klassiska rätterna samt ett axplock från nyare tider. All julmat görs från grunden här på Artipelag eller levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd. Fisk och kött röker vi i vårt eget rökeri, sill och strömming lägger vi själva in och Artipelaglimpan bakas med kornmalt från Värmdö Bryggeri. Osten hämtar vi från det lokala mejeriet Ostmakeriet.

Bullandö Krog julbord

Från 1 till 17 december står krogens härliga skärgårdsinspirerade julbord uppdukat. Julen är en stämningsfull och härlig högtid på Bullandö, vi serverar ett klassiskt Julbord med inspiration och nyheter från skärgården. Gästar oss gör allt från Värmdöbor till storstadsinvånare som behöver en välförtjänt paus i juletider. På Bullandö har vi låtit skärgården ta mer plats på julbordet, grisfötterna har lämnat plats åt Kräftskagenstubben, leverkorven fick ge sig mot den Lingon- & vodkakryddade Patén och Fläskkorvsgrytan åkte ut mot den smarriga Kalixröran! All denna mat avnjuts med en god julöl, frostiga snapsar eller med ett läskande glas av vårat egna mummarecept. Så värm dig vid vår sprakande brasa, sjung några snapsvisor och njut av att vara i den vintervackra skärgården.

Djurönäset julbord

Julbord 2017 I den gnistrande vita vinternatten bjuder vi in till en underbar kväll med ett äkta smakfullt julbord, lagat från grunden. Vintermörkret tränger sig på, vi tänder lyktor och lyser upp natten, din heta glögg är bara början på kvällen… Förväntningarna är höga på kockarnas egna juldelikatesser som serveras tillsammans med läckra klassiker, allt är hemgjort och tillagat med kärlek. Årets Julshow – med Joanna Perera och Chris Lindh – A Soulful Christmas, julunderhållning med mycket själ och hjärta, hög igenkänning med låtar från Elvis till Motown, lite humoristiska inslag och självklart valda delar av den svenska julens låtskatt. En kväll för hela företaget, den stora och lilla familjen eller som en perfekt avslutning på en vinterkonferens. Varmt välkommen till en riktig jul på Djurönäset.

Djurönäset julklappstips

Julklapp till någon du tycker om Ge bort en underbar weekend till din partner, dina föräldrar eller varför inte dina käraste vänner. Du ger bort en skärgårdsvistelse att se fram emot och längta till, en helg fylld med sköna upplevelser, yoga, relax med flera bastur och stor pool. Dessutom ingår en smakfull trerätters middag komponerad av köksmästaren och givetvis en stor frukostbuffé. När du köper en skärgårdsweekend före julafton betalar du endast 2.500:- mot ordinarie pris 3.790:-. Priset gäller för två personer i dubbelrum. Kan lösas in i mån av plats, lördagar under perioden januari – mars 2018.

Wikströms Fisk julbord 2/12-17/12

Julbord står uppdukat 2-17 december Stora bordet dukar vi upp under helgerna fredag, lördag & söndag. Om ni är fler än 10 personer och vill komma en vardag gör vi en mindre variant i samråd med er. Man kan tex få en jultallrik pris 450 kr/pp. Barn under 13 år 20 kr/levnadsår. Endast förbokningar. Varmt välkomna med er bokning! Lite historia om Wikströms Fisk Wikströms Fisk öppnade 1990 som en naturlig utveckling av vår fiskebutik som då funnits i många år. Det hela var från början mycket spartansk med endast fyra små runda bord och ett enkelt trädäck. Inga parasoller fanns så när det regnade tog gästerna med sig egna! Andra året byggdes det ett tak och antal bord utökades till sex. Allt eftersom åren gått har det byggts lite här och lite där och idag har vi en fullt fungerande året runt öppen restaurang. Naturligtvis fiskar Rune fortfarande vår egen fisk med sin fiskebåt Kajsa och den tillagas av Inga-Lill och Stina. Menyn är därför väldigt levande och ändras från dag till dag. Hur framtiden ser ut är ännu lite oklart men så länge Rune kan fiska kör vi på som vanligt. Troligtvis kommer vi att gå mot mer vilt och annat närproducerat, men det återstår att se. Vi har en konferensvåning en trappa upp där det även finns tavelutställning med lokala förmågor och Roland Svensson. Gå gärna upp och titta. Missa inte ett besök på vårt nya Roland Svensson museum nere vid Ramsmora

Artipelag Bigert & Bergström – I stormens öga 27/10 – 25/2

Bigert & Bergström – I stormens öga 27 oktober 2017 till 25 februari 2018 Denna höst och vinter fylls Artipelag med interaktiva installationer, mekaniska skulpturer och filmer skapade av konstnärerna Mats Bigert och Lars Bergström. I stormens öga utgörs av verk från duons 30 år långa karriär där väder och klimat – och hur dessa hotar, berör samt nyttjas av människan – varit ett genomgående tema. Detta blir första gången som Bigert & Bergström visas i en större separatutställning. https://artipelag.se/utstallning/bigert-bergstrom/

Finnhamns krog, takbar och sliphus

Finnhamns krog Finnhamns krog är belägen nere vid ångbåtsbryggan i Herr Rönnströms systers f.d. sommvarvilla. Krogen har en klassisk inriktning på lunchen och en á la carte meny som varierar under säsongen. Takbaren Uppe på krogens tak ligger den underbara Takbaren. Med sina 250m2 däcksyta och nästan 150 sittplatser är det en oas som upplevs bäst under eftermiddagen och de varma sommarkvällarna. Med sin 8 meter långa bar och två stora grillar ger Takbaren gästen möjligheten att avnjuta en helkväll.