Aktiv WKND på Skeviks Gård

jogging

Aktiv WKND på Skeviks Gård

På Skeviks Gård anordnas en hel del tränings- och hälsocamps i samarbete med många välkända och välmeriterade hälso- och livsstilscoacher, som är öppna för vem som helst att boka!

Här arrangerar Alexandra Nygren Må-bra helger fyllda med träning, föreläsningar och god och hälsosam mat. Oavsett tidigare träningsbakgrund är det här helgen för dig, med fokus på glädje, omtanke och att trivas.

Nutrition Camp drivs av Paulúns Näringscenter i sambarbete med några av Sveriges främsta föreläsare inom kost och hälsa.

Nutrition Camp har varit på Skeviks Gård två gånger hittills för en inspirerande helg. Under helgen får du föreläsningar, träningspass, boende, mat och en välfylld goodiebag.

PlusPT är ett unikt träningskoncept som drivs av Elisabet Pärsdotter Westman som har flera års utbildning inom träning och träningsupplägg för såväl den elitaktiva som för nybörjaren.Naturen ger kraft och energi som gör att träningen får en extra skjuts och en ny dimension.

På Skeviks Gård kan du även åka kajak och kanot, spela boule, minipingis och brännboll. Innegym och Microgym finns.

Maten som serveras på Skeviks Gård är lagad på råvaror både från gården och närliggande gårdar och köksmästaren och hans kollegor i köket tillagar maten med fokus på smaker på de bästa råvarorna för säsongen.

Rummen ligger lugnt och harmoniskt med naturen som närmsta granne för alla weekendgäster och festsällskap och är utrustade med dusch, LCD-TV, skrivbord, hårtork samt trådlöst Wi-Fi.

Boka på www.skevik.se

jogging