Helikoptertur över Stockholm – Sandhamn

helikopter

Helikoptertur över Stockholm

Helikopterturer över Stockholm är en upplevelse. Helikopter till konferensen och mötet är ett uppskattat inslag. Upplev en helikoptertur med fantastiska vyer när vi stiger upp på höjd och den betagande friheten när vi landar i skärgården. En spännande upplevelse som du sent kommer att glömma!

oppethav.se

Med vår helikopter kan du uppleva skärgården från ovan. Vi gör transporten till en upplevelse. Det är med nöje vi tar er med helikoptern till Sandhamn, Grinda eller Svartsö. 

Vid större händelser, events, arrangemang eller vid brådskande situationer är helikoptern ett säkert val.

Helikoptern har plats för upp till 5 passagerare.

Priset är för en enkelresa med start från Bromma.

SANDHAMN:

Skärgårdslunchen är närmare än du tror med vår helikopter. Efter en magisk skärgårdstur landar vi på Sandhamn där en härlig skärgårdslunch är framdukad. Efter lunchen flyger vi åter till Stockholm – är tiden knapp är ni åter i Stockholm på 1,5 timme men självklart kan ni välja att njuta av skärgården lite längre. Har man inte varit på Seglarrestaurangen har man inte varit på Sandhamn, sägs det. Vacker, omtalad och anrik. Här vilar historia i väggarna. Inte bara häpnadsväckande anekdoter och historier seglare emellan utan även kulturhistoriska om bland annat Evert Taube och August Strindbergs vistelser här. Med utsikt över Sandhamns by och hamn, havshorisonten i öst och Sandhamns inlopp i väst kan ni avnjuta en smakrik måltid. Dryck ingår ej i priset.
Om du vill övernatta kan du även göra det på Sandhamn Seglarhotell
helikopter