Weekend på FågelbroHus

fågelbrohus

Weekend på FågelbroHus

Rogivande skärgårdsmiljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, fri tillgång till relaxavdelningen med ångbastu och vanlig bastu, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend?

Kom och bo på vackra Värmdölandet i sommar, hos oss på FågelbroHus! Njut av den vackra naturen – vill du ta ett bad ligger vattnet bara några minuters gång bort. Du kan även spela tennis, slappna av i relaxavdelningen, ta ett dopp i den varma utomhuspoolen eller varför inte ta något gott att dricka från vår bar? Sommarpaketet går att boka 5 juni- 15 augusti. I sommarpaketet ingår logi i de rymliga hotellrummen, tvårättersmiddag samt frukostbuffé. Som gäst på hotellet har ni fri tillgång till  gym och relaxavdelning med tre sorters bastu.

FågelbroHus har 72 rymliga hotellrum som alla ligger i huvudbyggnaden. Rummen håller hög standard och erbjuder självklart room service och trådlöst Internet. I badrummen finns dusch samt Rituals hudvårdsprodukter. Som gäst har du också fri tillgång till gym, tennis, biljard samt till relaxavdelningen med bastu.

fagelbrohus.se