Träning & Hälsa

Vi på Skeviks Gård vill inspirera dig och dina kollegor till rörelse och aktivitet. Här på gården kan finns alla möjligheter till rörelse före, under eller efter er konferens. Många saker kan ni göra på egen hand och vi hjälper er gärna att boka en gemensam aktiviter för hela gruppen.
Oavsett nivå så kan alla vara med på stigar och spår runt omkring Skeviks Gård. Vi ger en kort inledande teoriintroduktion, därefter övar vi på grunderna i Löpteknik och jobbar med hållning, fot-isättning, lutning av kroppen, arm-pendling, stegfrekvens och löpskolning.
Vi ger personliga råd och förslag
Vid det längre passet får vi något mer tid för personliga råd, särskilt vid grupper över 10 personer.

Pris: Be om offert
Tid: 60 eller 90 minuter

Funktionell träning Rörlig – Stark 

Ute eller inne, passar alla och är extra bra träning om man har ett stillasittande arbete, med hjälp av vår egen fantastiska kropp och naturliga redskap och hinder kör vi ett gäng riktigt bra övningar en och en eller två och två. Rörlighet, stabilitet och styrka är viktiga komponenter för att kroppen ska vara funktionell, både i vardagen och i långa loppet.

Vi visar och tipsar om övningar som ni kan ta med er i andra träningssammanhang. Vi inleder med att få upp pulsen och väcka kroppen och avslutar med nån kul lek/övning där vi testar om vi blivit mer funktionella.

Pris: Be om offert
Tid: 60 minuter

Yoga & Mindfulness 

Genom yoga får vi många fördelar: energi, smidighet och styrka samtidigt som vi blir vi grundade och  avstressade.
Mindfulness  ger närvaro, fokus och klarhet i tanken. Att erbjuda yoga/mindfulness under konferensen är ett utmärkt sätt att optimera deltagarnas välmående och möjligheter att var koncentrerade, fokuserade och kreativa.

Pris: Be om offert
Tid: 60 minuter