Påskweekend på Fågelbrohus

påskdekoration Fågelbrohus

Påskweekend på Fågelbrohus

Checka in hela familjen eller med någon du håller kär. Vi firar påsken och att våren äntligen är här med avkoppling, äggjakt, god mat och tid tillsammans hos oss på Fågelbrohus på vackra Värmdö!

Låt långa promenader i vacker natur kombineras med god mat i restaurangen och varför inte lite äggjakt? Hos oss på Fågelbrohus firar vi som alltid påsk. I den 3-rättersmiddag som ingår i detta paket väljer ni själva från a la carte meny som givetvis är inspirerad av högtiden och avnjuts i vår restaurang. Det som förhöjer upplevelsen hos oss på FågelbroHus är att ni mitt i den vackra naturen kan njuta av våra varma utomhuskälla och avkoppling på relaxavdelningen. Sov sedan gott i sköna sängar och vakna upp till vår underbara frukostbuffé.

I PAKETET INGÅR

  • Övernattning
  • Inträde till spa med uppvärmd utomhuskälla samt gym
  • Påskinspirerad 3-rättersmiddag – Boka middagstid här>>
  • Äggjakt i trädgården för barnen
  • Tipspromenad utomhus
  • Frukostbuffé

Viktigt! Ni måste boka er tid för spa/relax innan ankomst via info@fagelbrohus.se Barn 4-14 år är välkomna till spa kl 09.00-13.00

Addera det där lilla extra
Lunch – Kom extra tidigt och starta vistelsen med vår härliga lunch. Måste förbokas, se menyn och boka här>>
Spabehandlingar – Njut av någon av våra lyxiga Kerstin Florian spabehandlingar. Se behandlingar och boka här>>

PRIS

Från 3 590 kr/2 personer per natt

BOKA

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


VILLKOR

Paketet gäller med ankomst 1 – 4 april. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället med kreditkort. Fri avbokning fram till en dag innan ankomst, senast kl 18.00 därefter 100% debitering. För avbokning kontakta hotellet direkt.

Ta med vännerna till Idöborg! Här kan ni slappna av och gå kurser eller meditera. Såklart erbjuds vegetarisk mat och havsutsikt. Boka en av de mysiga stugorna att bo i.

Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia och den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. Här erbjuds alla verktyg som kan tänkas behövas för ett lyckat retreat, från den goda vegetariska maten lagad från grunden till meditationssalen Dojon med storslagen havsutsikt och den vedeldade bastun på ön sydligaste klippor. Ni får ett varmt och personligt bemötande och vi vågar lova att när ni åker hem så mår ni bättre i både kropp och själv.

I stugorna ingår kök, badrum, värme, drickbart kranvatten, uteplats med utemöbler, grill, lakan, handdukar, ved, eldstad, avresestädning, minst fyra bäddplatser och air condition.