En helg på Grinda

grinda lantbruk

En helg på Grinda

Träffa djuren på Grinda Lantbruk! Kom hit för ponnyridning, häst & vagn och djuraktiviteter. Om ni vill övernatta på Grinda så ligger Grinda Wärdshus en liten bit bort!

Grinda Lantbruk drivs som ett småskaligt jordbruk. Djuren betar i naturreservatet och därmed bevarar och återställer gamla kulturmarker. Djuren som i nuläget finns på gården på Grinda är kor, hästar, får, getter,grisar, höns och kaniner.
Flera av djuren är av svenska lantraser Fjällkor, Gotlandsruss och Nordsvensk brukshäst, Linderödsgrisar, Jämtgetter, Gotlandskaniner. Året runt erbjuds ponnyridning, även lugna trevliga ridturer i naturen för vuxna och barn i liten skala, häst & vagn/slädturer, och andra bondgårdsaktiviteter som till exempel vara med i den dagliga skötseln av djuren.
Det inns även oftast ett litet sortiment av gårdsprodukter som ägg, lammskinn och korv.
Bo på Wärdshuset, de vackra hotellrumen ligger precis bakom Wärdshuset med bara några meters promenad till restaurangen, baren och frukostmatsalen. Hotellrummen ligger i 4 stora hus som döpts väderstrecken och de har ett fantastiskt naturnära  läge. Här finns all komfort du behöver och här sover du som en riktig skärgårdsbo! Alla rum har dusch och toalett. Sängarna är placerade som en dubbelsäng med separata sängar som du kan dra isär.För god mat har Grinda Wärdshus en högklassig meny och är flerfaldigt belönad i ”Skärgårdens bästa krog”

Boka på grinda.se