Träningshelg på Värmdö

body joy

Träningshelg på Värmdö

Om du vill ha en träningshelg på Värmdö erbjuder Body Joy många olika pass och kurser, och även massage! Ta ett pass för en energiboost på dagen och övernatta på Hotell Blom där du får en god natts sömn och vacker skärgårdsmiljö!

Träna i grupp eller individuellt, inomhus eller utomhus, intensivt eller lugnt. På Body Joy finns ett brett utbud så att du ska kunna välja det som du behöver, vid varje träningstillfälle. Om du är mer intresserad av en massage eller terapi, så finns olika sorter att välja emellan som till exempel lymfmassage och kognitiv terapi. YogaSpirit erbjuder personlig träning för kroppen och  själen. I sommar kan du även njuta av fri utomhusträning! Body Joy ligger i Mölnvik och i Gustavsbergs Hamn.

Hotell Blå Blom ligger i charmiga Gustavsbergs Hamn. Hotellet är inhyst i två av porlinsfabrikens mest anrika byggnader ”Gamla Verkstaden” och ”Gamla Slamhuset”. Mellan de två tvillingbyggnaderna finner du innergården och byggnaderna är också länkade med en mellangång. Samtliga rum är inredda i olik personlig stil där fabrikens historia och årtal går som ett tema på både rum och interiör.

Njut av en skön bastu i bastu&relax avdelningen eller en avkopplande biljardmatch mot dina vänner i biljardrumet .Boka på www.blablom.se

body joy