Fredriksborgs Hotell

fredriksborgs hotell

Fredriksborgs Hotell

Kom och upplev alla årstider i skärgården. Ta en promenad i skogen eller låna en cykel när vädret tillåter och ge er ut på upptäcktsfärd. Oavsett vad ni känner för att göra kommer lugnet att infinna sig, om ni önskar fly vardagen för en stund.

Välkommen för att uppleva lugnet, utsikten, charmigt boende och god mat. Oavsett om ni vill äta lunch, middag eller bara ta en fika. Oavsett vad ni väljer så kommer det att vara tillagat med de bästa råvarorna i kombination med en kärlek för mat i alla dess former.

På Fredriksborg njuter man främst av lugnet, miljön och utsikten. Hela området bjuder dock på många möjligheter, med Värmdö, Vaxholm och hela Skärgården utanför. Stannar ni flera dagar så hjälper vi till att fylla alla dagar med både idyll och aktiviteter utefter önskemål, och glöm inte att Skärgården är vacker att besöka året runt. Fredriksborg har totalt 15 rum, och räcker för 30 gäster. Utöver detta finns ett antal extraängar och babysängar. Generös frukostbuffé ingår och serveras mellan klockan 08:00 och 10:00.