Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Byggnaden omfattar 10 220 kvm och är varsamt placerad bland tallar och klippor med storslagen utsikt över Baggensfjärden. Artipelag är ritat av den framliden arkitekten Johan Nyrén, på uppdrag av familjeföretaget BabyBjörn AB.

Förutom kulturella aktiviteter och naturupplevelser som bla naturstigar som leder genom skogsterräng, ängsmark och på klippor, erbjuder Artipelag också god mat i två restauranger, med uteservering och konferensmöjligheter, lokaler för större events och banketter samt en designbutik med egna och väldesignade produkter.

Vägbeskrivning

Bil från Stockholm
Bilfärden tar ca 20 minuter från centrala Stockholm. Kör väg 222 mot Gustavsberg. Sväng av vid avfart Hålludden. Därefter följer du skyltarna fram till Artipelags parkering.

Bil från Värmdö
Ta av vid avfarten Värmdö marknad och håll höger på Ingarövägen. Vid första rondellen (vid Coop) tar man vänster och följer bara vägen som går under 222:an och direkt till Artipelag.

Båt
Se aktuell information på vår hemsida; www.artipelag.se

Konferens

Artipelag är inte bara en mötesplats för spännande konst, vacker natur och god mat. I den 10.400 kvm stora byggnaden ryms alltifrån stora TV-inspelningar, banketter, galor, produktlanseringar, kick-offer, modevisningar och mässor – till mindre konferenser och privata tillställningar.

Vår största lokal, Artboxen, är på hela 1.200 kvm, har 12 m i takhöjd och tar ca 1.000 personer i biosittning eller ca 700 vid runda bord. Våra vackra artistrum är på ca 390 kvm och innehåller 11 loger, eget pentry och terass mot vattnet. Vi har också ett antal paviljonger med havsutsikt och egna uterum, avsedda för konferenser, affärsmiddagar eller privata tillställningar.

Kontakta oss på event@artipelag.se eller 08-570 130 39 och berätta vad ni vill göra. Vi anpassar lokalerna, maten och tekniken efter era önskemål. Den fantastiska arkitekturen, utsikten och de många naturupplevelserna följer med på köpet.

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Artipelag Möten

Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige


Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige

Get Directions