artipelag konstutställning

På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar eller event

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm.

Byggnaden omfattar 10 220 kvm och är varsamt placerad bland tallar och klippor med storslagen utsikt över Baggensfjärden. Artipelag är ritat av den framliden arkitekten Johan Nyrén, på uppdrag av familjeföretaget BabyBjörn AB.

Förutom kulturella aktiviteter och naturupplevelser som bla naturstigar som leder genom skogsterräng, ängsmark och på klippor, erbjuder Artipelag också god mat i två restauranger, med uteservering och konferensmöjligheter, lokaler för större events och banketter samt en designbutik med egna och väldesignade produkter.

Möten och event i unik skärgårdsmiljö

Vi hjälper dig att arrangera möten och event där även platsen blir en minnesvärd upplevelse i sig. Vi erbjuder restauranger av högsta klass, flexibla ytor för kreativa möten och konferenser i en unik skärgårdsmiljö och spännande arkitektur. Dessutom kombinerar vi gärna möten med kulturella inslag som konstvisningar.

För bokade grupper kan vi erbjuda flera olika transportalternativ till och från Artipelag

Artipelags helhetsupplevelse kan starta redan med transporten. Ta exempelvis båten som färdas genom Skurusundet och den trånga passagen vid Baggenstäket. Eller varför inte njuta av utsikten från en helikopter eller avsluta bussturen med broar och hästhagar innan ni når den spektakulära byggnaden.

Kontakta Artipelag

Kontakta oss på Artipelag för att få reda på hur du på bästa sätt kan kombinera ditt möte eller event med en konstnärlig upplevelse och måltider av högsta kvalitet.

Varmt välkomna till Artipelag!

Artipelag Möten

Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige


Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige

Get Directions