Hotellet mitt i Gustavsbergs hamn

Välkommen till Hotell Blå Blom som ligger mitt i charmiga Gustavsbergs Hamn, i två av porslinsfabrikens mest anrika byggnader ”Gamla Verkstaden” från 1852 och ”Gamla Slamhuset” från 1859. Mellan de två tvillingbyggnaderna finner du vår innergård och byggnaderna är länkade med en mellangång.

Hotellet erbjuder 38 hotellrum med totalt 68 bäddar.
32 av rummen ligger i byggnaden som historiskt kallas ”Gamla Verkstaden” fördelade på 3 våningar medans 6 av rummen är helt nybyggda under 2017 och ligger i tvillingbyggnaden ”Gamla Slamhuset”.
Boka ett enkelrum, mini dubbelrum, dubbelrum, minisvit, svit eller varför inte en hel lägenhet.

Alla våra rum är unikt inredda med en stil som skall härstamma från porslinsfabrikens olika historiska tidsepoker. Samtliga rum är utrustade med dusch & WC, TV, trådlöst wi-fi och hårtork. Vissa av rummen har utsikt mot vår innergård och andra över det gamla fabriksområdet som numera är en plats där människor strosar, äter, shoppar och möts. Några av rummen har också viss utsikt över Farstavikens vatten och båt- och fågellivet som numera lever där. Rummen är självklart helt rökfria.

I vår mysiga restaurang längst ned i byggnaden serverar vi frukost varje morgon.
Där tar vi även emot bokade lunch, middagsgäster, fest eller dop och minnesstunder men en maxkapacitet på 60 personer.

 

Vi kommer ta hand om dig under din vistelse hos oss på vårt personliga sätt, oavsett om du kommer till oss i arbete eller privat. Välkommen till hotellet mitt i Gustavsbergs hamn – Välkommen till hotell Blå Blom!  

Amenities
Wi-Fi Gratis parkering Sjönära
Hotell Blå Blom

Odelbergs väg 5, Gustavsberg, Sverige


Odelbergs väg 5, Gustavsberg, Sverige

Get Directions