Hotell Blå Blom Möten

Hotell Blå Blom med ett fantastiskt läge vid Gustavsbergs hamn.

Välkommen till Hotell Blå Blom. Vårt hotell ligger i en av porslinsfabrikens mest anrika byggnader från 1852, mitt i charmiga Gustavsberg Hamn o med utsikt över vattnet. Oavsett om du kommer till oss i arbete eller privat, så kommer vi ta hand om dig under din vistelse hos oss på vårt personliga sätt..

Beläget endast 20 minuter från Stockholm City och 30 minuter från Stavsnäs med skärgårdsbåtar till de flesta skärgårdsöar, som till exempel Sandhamn och Möja. Vill du uppleva äkta skärgård med närhet till både natur, vatten, hav och storstadspuls så bor du absolut bäst på Hotell Blå Blom i Gustavsberg.

Området Gustavsberg Hamn erbjuder besökare en stor variation av restauranger, caféer, gallerier, museum och butiker. Vill du andas skärgårdsluft följer du den vackra strandpromenaden längs viken, förbi de gamla brukshusen, genom hästhagar och lummiga skogar till badvikar och saltstänkta klippor.

Hotellets 27 rum är personligt inredda i varierad stil. 14 av rummen är dubbelrum varav en större svit och två mindre sviter samt 13 enkelrum. Hela hotellet är utrustat med trådlöst internet.

Vi har moderna konferensfaciliteter med möjlighet att ta grupper upp till 40 personer. Våra mötesrum är utrustade med modern teknisk utrustning.

Förutom våra mötesrum, kan vi erbjuda en rad aktiviteter både i huset, utomhus – på land eller till sjöss.

Vi är också mycket stolta över vår restaurang och festvåning som kan ta emot grupper upp till 50 personer. Till grupper och sällskap kan du också förboka luncher och middagar för upp till 50 personer.

Alla våra hotellrum är naturligtvis utrustade med dusch och toalett. Dessutom är hela hotellet utrustat med trådlöst internet. Har du ingen egen dator med dig erbjuder vi en gästdator i receptionen.

Vi har moderna konferensfaciliteter med möjlighet att ta grupper upp till 40 personer. Våra mötesrum är utrustade med modern teknisk utrustning.

I vår gemytliga restaurang avnjuter du din frukost och övriga måltider. Här kan du även sitta i vår sköna lounge och få något att dricka med lite tilltugg serverat. Antingen njuter du av lugnet, sällskap, musik eller av TV:n.

På nedre planet ligger också vår Relax, med vår nybyggda bastu för 8 personer. Här kopplar du av själv eller med ditt sällskap efter en lång dag på arbete eller till exempel på golfbanan. Men du kan också nyttja bastun för att värma upp inför en trevlig kväll.

Välkomna till Hotell Blå Blom i Gustavsbergs hamn!

 

 

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Hotell Blå Blom Möten

Hotell Blå Blom, Odelbergs väg, Gustavsberg, Sverige


Hotell Blå Blom, Odelbergs väg, Gustavsberg, Sverige

Get Directions