På Säby Säteri vistas du i en genuin sekelskiftesherrgård omgärdad av skog, ängar, sjöar, levande jordbruk och havsvikar – allt med närhet till centrala Stockholm.

Lugnet i omgivningen, tillsammans med vår personliga prägel och prisbelönade service, gör att ni kan inspireras under er konferens, förverkliga era drömmars bröllop eller koppla av under en härlig weekend.

Känslan av att vara mitt i naturen följer med ända in till middagsbordet. Restaurangen inspireras av årstiderna och naturens skiftningar. Vårt kök infriar höga ambitioner med en smakfullt komponerad meny och stor kärlek för det närodlade och härproducerade.

Vår idylliska herrgård i skärgårds- och naturmiljö erbjuder valmöjligheter utöver det vanliga! Vare sig du planerar dina drömmars bröllop eller vill bjuda till rejäl fest får du skräddarsydd hjälp att skapa ett minne för livet. Ett förstklassigt värdskap under festhelgen gör att du kan luta dig tillbaka och leva i stunden.

Våra ombonade hotellrum bokas till förmånliga priser i samband med bröllop och fester. Dagen efter dukas en gemensam frukostbuffé med lokala specialiteter fram och du kan avrunda festen med dina gäster i lugn och ro.

Vägbeskrivning

Välkommen till Säby Säteri, endast ca 35 minuter från Stockholm City. Till oss tar du dig enkelt via bil, buss eller båt. Om ni är ett större sällskap förmedlar vi gärna specialtransport med båt, taxi eller buss med våra utvalda samarbetspartners. Gatuadress för GPS: Eknäsvägen 25 – Ingarö

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Säby Säteri Restaurang

Säby Säteri, Ingarö, Sverige


Säby Säteri, Ingarö, Sverige

Get Directions