Sandhamn Seglarhotell

Ett modernt Skärgårdshotell för stora upplevelser

Välkommen till Sandhamn Seglarhotell, en plats för stora upplevelser nära naturen och havet. Här får du tillgång till en av Stockholm skärgårds mest unika och anrika öar, samtidigt som du bor i en modern och avslappnad miljö, med god mat, musik, fest, umgänge och aktiviteter.

Hos oss bor du bekvämt i moderna hotellrum, skapade med inspiration från skärgården och naturen. Horisontella linjer och en naturnära färgskala skapar lugn och harmoni.

Vi har 83 rum, som alla ligger i hotellets huvudbyggnad, med närhet till restauranger, spa, och havets horisont. Oavsett om du är en barnfamilj, ett kärlekspar eller en konferensgäst hittar du ett boende som passar dig. Vi har 83 rum med totalt 166 bäddar. I våra tre sviter finns egen bastu och tillgång till balkong och havsutsikt. Det ingår alltid frukost, wifi, lån av badrock och tofflor, samt entré till vår spaavdelning. Våra nya Deluxerum innehåller inte tv.

 

Våra rum:

Superiorrum

Alla våra superiorrum är smakfullt inredda med inspiration från skärgården. De har egen dusch och wc. Sängarna är separata och kan skjutas ihop om så önskas. Alla hotellrum ligger i huvudbyggnaden på hotellet och samtliga rum är rökfria. Sandhamn Seglarhotell erbjuder trådlöst internet kostnadsfritt i hotellrummen. Det går bra att boka till en extrasäng och bo tre i ett dubbelrum.

Superiorrum med balkong

Alla våra superiorrum med balkong erbjuder havsutsikt, de är smakfullt inredda och har egen dusch och wc. Sängarna är separata och kan skjutas ihop om så önskas. Dessa hotellrum ligger på plan 2 och 3 i huvudbyggnaden och samtliga rum är rökfria. Sandhamn Seglarhotell erbjuder trådlöst internet kostnadsfritt i hotellrummen.

Deluxerum

Våra nya deluxerum ligger alla i hotellbyggnaden och är smakfullt inredda med inspiration från skärgården och naturen.
Alla deluxerum är inredda med en dubbelsäng (180 cm) som kan separeras till två enkelsängar om så önskas. Rummen är utrustade med en utdragbar extrasäng så att ni enkelt kan bo tre personer i rummet utan extra kostnad. De har nya badrum med egen dusch och wc. Rummen är utrustade med garderober, ett skrivbord och en skön fåtölj, så att du kan packa upp och känna dig hemma direkt.

Deluxerum med balkong

Våra nya deluxerum med balkong ligger alla på våning 2 och är smakfullt inredda. De har nyrenoverade badrum i kakel och klinker med egen dusch och wc. Rummen är möblerade med garderob, skrivbord och en fåtölj. En king size säng på 180 cm står redo men kan separeras till två enkelsängar om så önskas. Samtliga deluxerum är rökfria och utrustade med en utdragbar extrasäng.

Deluxesvit

Våra deluxesviter ligger på våning 2 i huvudbyggnaden. Sviterna har ett vardagsrum, sovrum och ett badrum med egen bastu. I hallen finns även en extra toalett samt flertalet garderober. Vardagsrummet är inrett med en bäddbar soffa och minibar. I sovrummet finns en dubbelsäng med en utdragbar extrasäng och ett skrivbord. Det stora badrummet är utrustat med dusch, wc och egen bastu.

Superiorsvit

Våra nya deluxesviter ligger på våning 2 i huvudbyggnaden. Sviterna har ett vardagsrum, sovrum och ett badrum med egen bastu. I hallen finns även en extra toalett samt flertalet garderober.
Vardagsrummet är inrett med en bäddbar soffa och minibar. I sovrummet finns en dubbelsäng med en utdragbar extrasäng och ett skrivbord. Det stora badrummet är utrustat med dusch, wc och egen bastu.

Alla våra sviter har balkong med utsikt över hamnen.
Incheckning vardagar och helger kl. 15.00. Utcheckning vardagar kl. 10.00 och helger kl. 11.00.

 

Varmt välkommen till Seglarhotellet på Sandhamn!

Amenities
Sjönära Skärgård
Sandhamn Seglarhotell

Sandhamn Seglarhotell, Sandhamn, Sweden


Sandhamn Seglarhotell, Sandhamn, Sweden

Get Directions