Sands Hotell Möten

stort ljust vardagsrum för konferens på sands hotell

En konferens på Sands Hotell är något utöver det vanliga med hög service och spännande aktiviteter

Sands hotell är en pärla för dig som vill bo avskilt, elegant och personligt men ändå vara nära folkvimlet och båtlivet i Sandhamn. Året om tar vi emot konferensgrupper och privata sällskap.

Olika alternativ för konferenser

Det finns 4 olika alternativ för dig som vill boka konferens – oavsett vad ni väljer får ni en egen kock som anpassar måltiderna efter ert schema – allt från nybakade bullar till gourmet-middagar. Exempel på aktiviteter är matlagningskurs med vår köksmästare eller vinprovning med en sommelier. Vi samarbetar även med Sandhamnsguiderna som skräddarsyr spännande utomhusaktiviteter.

Stora Konferensen

Denna lägenhet är hjärtat i fastigheten med öppen planlösning som inbjuder till umgänge och middagar. I Stora konferensen ingår: Ett konferensrum/matsal, stor soffgrupp, öppenspis och egen terrass på 72 kvadratmeter. Relaxavdelning med bastu. När du hyr stora konferensen så har man möjlighet att boka upp till 10 dubbelrum samt 2 enkelrum, för max 22 personer.

En helpension är ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rättersmiddag samt logi och frukost.

Stora Sviten

Stora sviten är lite lyxigare på 236 kvm och belägen högst upp i huset. Den har 1 master bedroom och 2 dubbelrum, soffgrupp, öppen spis och en stor egen terass i söderläge. Med plats för 12 personer runt det stora mahognybordet i matsalen är den perfekt för mindre möten. Stora sviten är ett trevligt komplement till övriga lägenheter om man är en stor grupp.

Lilla Sviten

108 kvm med panoramautsikt över inloppet till Sandhamn. Lilla sviten ligger på mellanplanet och är en lämplig konferenslokal för 4-6 personer. Här finns 3 dubbelrum, allrum med soffgrupp, konferensbord och öppenspis, kapprum samt eget kök. Ni har även tillgång till relaxavdelningen. Behöver ni större utrymme kan ni lägga till ytterligare lägenheter i er bokning.

Hyr hela hotellet

Hyr hela hotellet och disponera alla tre våningsplan med 16 dubbelrum, 2 enkelrum, flera sällskapsrum och konferensrum, relaxavdelning med bastu samt terrasser. All utrustning ni behöver för en effektiv konferens finns; trådlöst internet, projektor och konferensmaterial.

Fest & Bröllop

Miljön på Sandhamn och Sands Hotell ger de bästa förutsättningarna för ett romantiskt och stämningsfullt bröllop i liten skala. Sandhamns kapell är perfekt för vigseln – boende och middag ordnar vi. Den stora sviten högst upp i hotellet blir bröllopssvit för det nygifta paret.

Varmt välkommen till Sands hotell på Sandhamn!

Sands Hotell Möten

Sands Hotell, Sandhamn, Sweden


Sands Hotell, Sandhamn, Sweden

Get Directions