Njut av skärgården även när det är snö och is med Vånö Skärgårdsliv.
Du som älskar Stockholms sommarskärgård kommer att häpna över den stora kontrasten, tystnaden och lugnet på vintern. Vi skräddarsyr din resa efter önskemål.

Upplevelsetur

På mindre än 30 minuter förflyttas du från Björkviks brygga på Ingarö, till den yttersta skärgården. Vi kan även hämta i Saltsjöbaden, Dalarö, Tyresö eller annan plats som vi kommer överens om. Du kan också åka Waxholmsbåten till någon av bryggorna på Nämdö så hämtar vi där.

Vi har inget bestämt resmål. Du bestämmer tiden, isläget och vädret avgör vår resrutt. Vi gör stopp på spännande platser för att vandra på isen och för att njuta av storslagen orörd natur. Målet idag kanske är där is möter hav.

Vi kan ordna picknickkorg eller köra dig till någon av skärgårdens vinteröppna krogar, kursgårdar och hotell för lunch, middag, konferens etc.

Svävartaxi

Vi hämtar och kör dig till ett bestämt resmål. Kanske vill du titta till din sommarstuga eller du som åker långfärdsskridskor vill snabbt nå den bästa skridskoisen utanför farledsrännan.

Vinterfåglar

Den här turen tar dig med till platser där möjligheten är stor att få se skärgårdens vinterfåglar som t ex vigg, knipor, salskrak mm. Möjligheten att få se havsörn är stor.

Vinterpaddling

Observera! Det här är bara för dig som vet vad det handlar om och har stor erfarenhet av paddling. Dessutom måste du vara rätt utrustad för denna upplevelse. Vi tar dig över de isbelagda fjärdarna till öppet vatten där du i din kajak får en unik paddlingstur i isfri skärgårdsnatur.

Välkomna till Vånö Skärgårdsliv!

Amenities
Sjönära Skärgård
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Vånö Skärgårdsliv

Vånö, Stockholm, Sweden


Vånö, Stockholm, Sweden

Get Directions