Wikströms Fisk

 

Lite historia om Wikströms Fisk

Wikströms Fisk öppnade 1990 som en naturlig utveckling av vår fiskebutik som då funnits i många år. Det hela var från början mycket spartansk med endast fyra små runda bord och ett enkelt trädäck. Inga parasoller fanns så när det regnade tog gästerna med sig egna!
Andra året byggdes det ett tak och antal bord utökades till sex.
Allt eftersom åren gått har det byggts lite här och lite där och idag har vi en fullt fungerande året runt öppen restaurang.
Naturligtvis fiskar Rune fortfarande vår egen fisk med sin fiskebåt Kajsa och den tillagas av Inga-Lill och Stina. Menyn är därför väldigt levande och ändras från dag till dag. Hur framtiden ser ut är ännu lite oklart men så länge Rune kan fiska kör vi på som vanligt. Troligtvis kommer vi att gå mot mer vilt och annat närproducerat, men det återstår att se.
Vi har en konferensvåning en trappa upp där det även finns tavelutställning med lokala förmågor och Roland Svensson. Gå gärna upp och titta. Missa inte ett besök på vårt nya Roland Svensson museum nere vid Ramsmora ångbåtsbrygga.
Varje år serverar vi även ett uppskattat julbord med all den traditionella julmaten men med tonvikten på fisk såklart.

Hoppas ni trivs hos oss och ni är hjärtligt välkomna tillbaka!

Hälsningar familjen Wikström

Mårten Gås middag lördag 11 november kl 18.00

Ta med grannarna och kom!

Boka bord på 08- 571 641 70

Varmt välkomna med er bokning!

 

Julbord står uppdukat 2-17 december

Stora bordet dukar vi upp under helgerna fredag, lördag & söndag. Om ni är fler än 10 personer och vill komma en vardag gör vi en mindre variant i samråd med er.

Man kan tex få en jultallrik pris 450 kr/pp.

Barn under 13 år 20 kr/levnadsår. Endast förbokningar.

Varmt välkomna med er bokning!

Inga recensioner

Skicka kommentar

Skriv en recension

Wikströms Fisk