Arena Kolgrill & Bar och Arena Pizzeria

stor och ljus matsal med svarta stolar och bord

Arena kolgrill & bar – och Arena Pizzeria!

Hos oss på Arena Kolgrill är grillen alltid tänd för att du som gäst ska kunna få njuta av de fantastiska smaker som blir när fina råvaror och färska kryddor blandas och tillagas över en äkta het kolbädd.

Familjen Seker har sitt ursprung i en bergsby i norra Kurdistan där de växt upp med närheten till färska kryddor, färsk fisk och djur som alltid drivits på naturligt bete. Där grillade man sin mat både när man drev sin boskap uppe på hög höjd där snön ibland ligger kvar på sommaren likaså när byn firade sina högtider.

Det är känslan av färska råvaror och familjeband vi vill förmedla med våra gästers upplevelse på Arena Kolgrill.

Vi har även blandat in andra kulturer runt Medelhavet i vår meny, kanske får en måltid hos oss gästen att minnas den varma vackra kvällen på en strand i Grekland under en lugn och skön semester.

Vi som driver Arena Kolgrill har arbetat med måltidsupplevelser under hela våra karriärer. För oss är målet att vi ska bli ditt andra vardagsrum, en plats där man kan äta och koppla av helt själv, men utan att känna sig ensam, eller att ta med nära och kära för en stund gemenskap över god mat och stämning.

Värmdös lyxigaste pizzeria

Värmdös Lyxigaste Pizzeria! Här bjuds det på pizza, sallad, kebab och pasta. Arena erbjuder dig hög kvalitet på alla maträtter och använder sig av råvaror med hög standard.  Kockarna som tillagar maten gör alltid det yttersta för att alla kunder ska bli nöjda.

Varmt välkomna till Arena Pizzeria!

Arena Kolgrill & Bar och Arena Pizzeria

Chamottevägen 17, Gustavsberg, Sweden


Chamottevägen 17, Gustavsberg, Sweden

Get Directions