Sökord
Kategori
Plats
Filtrera på faciliteter:

176 resultat hittade

Sortera på

Södra Stavsudda och Nedergården

Södra Stavsudda, Sweden
Svenskodlade blommor, plantor, jord, trädgårdsredskap, trädgårdsmöbler m.m. SPA-produkter, badsalt, tvålar, cremer, doftljus m.m. Lyxigt till köket; Olivoljor med goda smaker, goda kryddblandningar, dressingar, specialsenap m.m. Här kan du även köpa fina prylar och gamla vykort m.m

Sandhamnsguiderna

Sandhamn, Sverige
VÄLKOMMEN TILL SANDHAMNSGUIDERNA Vi ger er unika upplevelser i yttersta skärgården året runt. Att vistas i ytterskärgården, om så bara för ett par timmar, ger distans och klarhet även till den mest stressade person. Komplicerade beslut blir självklart enkla. Sandhamnsguiderna erbjuder en unik upplevelse i skärgården under alla årstider, för stora och små grupper och med vädrets alla växlingar. Havet, vinden, kobbar och skär ger möjlighet till både rofyllda och spännande arrangemang efter era önskemål.

Idöborg Möten

Idoborg, Nämdö, Sweden
I Villa Solnedgången finner ni denna ljusa och välutrustade möteslokal med utsikt över ekar och hav i norr. På den möblerade altanen som vid vackert väder också kan fungera som grupprum kan ni ta en välförtjänt paus och njuta av den omgivande naturen. Alldeles vid strandkanten på öns östra sida ligger vår största möteslokal Dojon, byggd helt i trä och med ena gaveln i glas bjuds ni här på vacker utsikt över havet.

Idöborg Stugor

Idoborg, Nämdö, Sweden
Välkommen till Idöborgs Stuguthyrning! Idöborg är en egen ö endast 1,5 h från Stockholm och här bedrivs under perioden april-november konferens och kursverksamhet och under hela året finns stugor att hyra. Alla stugor är utrustade med eget kök och badrum, vedeldad kamin (förutom Ateljén) samt uteplats. Perfekt för dig som vill skriva, meditera eller kanske bara komma bort från stadens brus.

Möja hembygdsmuseum

Möja, Sweden
Möja hembygdsmuseum består av tre hus varav två är sedan 1700 talet och ett byggt på senare tid och är beläget på Bergs högsta berg med utsikt över Möja söderfjärd.

Djurö

Djurö, Sweden
Djurö centrum består av en F9-skola, sporthall, bibliotek, konditori, färghandel, mode och inredningsbutik, blomsteraffär, husdjursbutik, en livsmedelsbutik (ICA), Restaurang Björkås, Motorverkstan samt under sommaren även Restaurangen Sjöboden och Vita grindarna.

Vindö

Vindö, Sweden
Vindö är en större, ganska tätt bebyggd ö i Stockholms mellersta skärgård mellan Värmdö och Kanholmsfjärden. Ön är sönderskuren av ett flertal djupa vikar och hänger samman i söder med Djurö och i öster med Skarpö genom smala näs. Mellan Vindö-Djurö och Värmdölandet går en farled egenom Vindöström och Simpströmmen.

Stavsnäs

Stavsnäs, Sweden
Stavsnäs består av tre olika delar med sinsemellan olika karaktär: Stavsnäs by, Stavsnäs vinterhamn och Stavsnäs gärde. Stavsnäs by är den äldsta delen av orten, med anor från medeltiden. Byn består av blandat permanentboende och fritidsbebyggelse som uppfördes kring sekelskiftet 1900, utefter smala slingrande grusvägar. I byn ligger den så kallade sommarhamnen (Byviken) och badstranden Östersjöviken. Söder om länsväg 222 ligger en nyare del, Stavsnäs gärde, med villor och hyreshus för permanentboende, uppförda från 1960-talet och framåt.

Värmdölandet

Värmdö, Sweden
Värmdö eller Värmdön är en ö belägen i Stockholms inre skärgård i landskapet Uppland. Värmdö är Sveriges sjätte största ö. Största delen av ön, och alla mindre öar öster därom, ligger inom Värmdö kommun. Den västligaste delen av Värmdön ligger i Nacka kommun.

Fågelbrolandet

Fågelbrolandet, Sweden
Fågelbrolandet är en ö som hör till Värmdö kommun. Den ligger direkt söder om Värmdölandet och öster om Ingarö. Ön är starkt uppsplittrad av vikar och insjöar, t.ex. Våmfjädern och Storsjön. Den består av flera tidigare öar med egna namn, t.ex. Malmaön, som först på senare århundraden har vuxit samman genom landhöjningen.