Sökord
Kategori
Location
Filter by Amenities:

198 Resultat hittade

Sortera efter

Konferensidé

Fenix väg, Gustavsberg, Sweden
En kräsen och passionerad bokningsbyrå för möten, konferenser och events. Vår personliga service är det som utmärker oss och vi älskar att hitta den bästa platsen för ditt möte. En heltäckande bokningsbyrå för konferenser i Sverige och utomlands. Vi på Konferensidé är duktiga på möten och har över 15 års erfarenhet av att boka och arrangera konferenser åt företag.

Padel22

Fenix väg 22, Gustavsberg, Sweden
Välkommen till Värmdös första padelanläggning! En modern premiumanläggning som ligger centralt i direkt anslutning till Värmdö Köpcentrum. Vi erbjuder tre högkvalitativa Padelbanor från Padeltotal inomhus samt trivsamma omklädningsrum med bastu. På övervåningen finns en konferensavdelning med lounge och TV som är möjlig att abonnera både för företag och privata sällskap.

Yoump

Gustavsbergsvägen 34b, Gustavsberg, Sweden
Yoump är nordens ledande trampolinpark med 8 parker i Sverige. Yoump är en nöjespark för hela familjen, här finns något för alla åldrar! Kliv in i en värld där gravitationslagen har upphört att existera och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg.

Lina by the bay

Ingarö, Sweden
Vi möter en busshållplats eller en parkeringsplats på Ingarö. Jag tar med ryggsäckar för oss att ha med. Och så snart kan vi börja dagens vackra promenad i skogen och vid sjöarna eller havet beroende på vad du vill se. Efter ett tag lagar jag mat / fika / lättare lunch till oss.

Villa Wermdö

Torpavägen, Värmdö, Sweden
Restaurang Villa Wermdö drivs av Oscar Olsson och Martin Eskilsson genom sitt bolag LGG France AB. Oscar drev den kända och mycket uppskattade skärgårdskrogen Grand Malma Kvarn i fyra år fram till 2017. Martin driver bl a sommarkrogen Loftet på Harstena.

Skärgårdsslakteriet

Tavastbodavägen, Värmdö, Sweden
Skärgårdsslakteriet Den 1 augusti 2019 lämnar Ö-Slakt AB över driften till slaktare Oscar Ehlin och Arvydas Santa, som tillsammans startat bolaget Tavastboda Gårdsslakteri AB, 559202-1603. År 2006 startade eldsjälen Henri Tengvall tillsammans med Björn Carlsson ett slakteri med målet att Stockholms skärgård skulle hållas levande.

Out Seglingsevenemang

Rindö, Vaxholm, Sweden
Out Seglingsevenemang AB – Seglingsaktiviteter & charter Segling är den perfekta aktiviteten oavsett om ni är ute efter en upplevelse tillsammans eller om ni behöver hitta nya vägar att arbeta som grupp inom företaget. Segling lämpar sig för alla: För kollegorna som vill göra något roligt tillsammans, stärka banden eller hitta nya sätt att samarbeta. Vännerna eller familjen som vill uppleva något nytt. Kanske utmana kunder eller samarbetspartners i ett spännande Match Race.

Sailing Events

Värmdö, Sweden
Upplev Stockholms skärgård under vita segel. Oavsett om du har seglat tidigare eller inte, så finns här möjligheten att få uppleva vår vackra skärgård under vita segel. Som gruppaktivitet för företaget med upp till 200 anställda eller som en mindre grupp på 5 - 6 stycken familjemedlemmar eller vänner. Ett helt hav av alternativ finns att välja mellan.

Saltarö allé Marias växter och café

Saltarö Alléväg 1, Värmdö, Sweden
Under sommardagarna på Saltarö café kan du sitta ute i solen och njuta av en kopp kaffe. Ofta sker härlig underhållning, som att ett band spelar! Välkomna till Saltarö Café 1 på Värmdö!

Hemköp Gustavsberg Hamnen

Odelbergs väg 1, Gustavsberg, Sweden
Vardag som helg, kalas eller fest. På Hemköp hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I många av Hemköps butiker kan du finna manuella fisk- och köttdiskar och kunniga och duktiga kockar, kallskänkor och matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden.