Sökord
Kategori
Plats
Filtrera på faciliteter:

185 resultat hittade

Sortera på

Family Friday!

Siggesta Gård AB, Värmdö, Sweden
En AW för hela familjen. Avsluta veckan med att komma ut till oss på gården och mys med hela familjen. Vi serverar mat som alla i familjen gillar på stora fat som ni delar. Aktiviteterna och lekhörnan är öppna såklart. Så fort snön smälter tar vi fram kubb och krocket på gräsmattan framför restaurangen. Passa på och stanna kvar över natten. För dig som är Family Fridaygäst har vi ett superbra pris på övernattning. Boka på 08-56280120.

Årets båtrace i Grisslinge 19 maj!

Grisslinge, Sweden
Av titelförsvararna från ifjol är det endast Anton Dickfors som ställer upp. Racet på Grisslinge havsbad strax öster om Gustavsberg startar kl 13.00 I GT 15 har fjolårs mästaren och tillika världsmästaren, Adam Wrenkler klivit upp och kör i helgen bara GT 30. Fjolårstvåan Casper Westerlund var JSM tvåa ifjol och vann dessutom avslutningen i Waxholm får väl på pappret vara favorit? Utmanare är Alex Cewe som är mogen för en titel nu samt kanske syskonen Wiberg!? Överraskningar kan man säkert förvänta sig.

Skeviks Gård UTEHELG 18-20 maj

Skeviks Gård, Gustavsberg, Sverige
18–20 maj 2018 presenterar Utemagasinet tillsammans med Bergans eventet UTEHELG på Skeviks Gård – Naturnära beläget i Värmdö skärgård, endast 20 minuter från Stockholm. UTEHELG bjuder i tre dagar in familjer som gillar äventyr eller är nyfikna på naturen och allt den har att erbjuda. Med vårt nya event vill vi skapa en mötesplats för alla; nybörjare som inbitna friluftsfantaster. Vi fyller dagarna med uteaktiviteter, kurser och seminarier för både ungdomar och vuxna. På kvällen samlas vi kring lägerelden och njuter av härligt sällskap, Live-musik och god mat och dryck. Läs mer...

Bakluppeloppis på Siggesta Gård 20 maj

SIGGESTA GÅRD, SIGGESTA, Värmdö, Sverige
Siggesta Gård är en modern gård på landet fast nära stan. Hos oss kan du verkligen koppla av med frisk luft och en fantastisk natur i kombination med god mat, aktiviteter och inspiration. Bakluppeloppisen är riktigt populär och är öppen tidig vår till sen höst. Gå in på www.siggestagard.se för öppettider. Kombinationen av det moderna utbudet och den gedigna miljön har gjort Siggesta Gård till ett populärt utflyktsmål och en självklar mötesplats för barnfamiljen, företaget och eventbolag. På gården finns restaurang, café, deli, ponnyridning, smådjur, utomhusaktiviteter och mycket mer.

En dag i hamnen på Grinda med bryggloppis 19 maj

Grinda, Sverige
Lördag den 19e maj anordnar vi bryggloppis i Grinda Gästhamn, du kommer med egen båt tar med allt du kan hitta som du inte använder och vill sälja. Varje deltagare dukar upp sina prylar framför båten på bryggan. Det går att låna bord från Grinda Gästhamn om du inte tar med eget.

Hönsbytardag på Nora gård 19 maj

Nora gård, Noravägen, Värmdö, Sweden
Årets galnaste evenemang: Kom och köp och byt höns! Trädgårdscafe, gårdsloppis, blomsterloge, gårdsbutik och garanterat kackel på lagårdsbacken!

Utställning: Bloomsbury Spirit 15-17 maj kl 11:00

Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sweden
Våren och sommaren 2018 visas för första gången i Sverige en utställning om den radikala och gränsöverskridande Bloomsburygruppen som verkade i Storbritannien i början av 1900-talet. Till gruppens kärntrupp hörde författarna Virginia Woolf, Leonard Woolf, E.M. Forster och Lytton Strachey, ekonomen John Maynard Keynes, konstnärerna Duncan Grant, Clive Bell och Vanessa Bell samt konstpedagogen Roger Fry.

Fågelbro Krog

Fågelbro Krog, Fågelbrovägen, Värmdö, Sverige
Efter 22 år som krögare på Wermdö Golf & Country Club, drivs Fågelbro krog sedan 2017 av Fredrik Westerlund och Stefan Hummelgren. Fågelbro ligger endast ca 30 minuter från Stockholms hjärta, beläget vid vackra Fågelbro Golfklubb på Värmdö, en av Stockholms skärgårdskommuner. Restaurangen ligger i den ena av två flyglar med anor från tidigt 1700-tal. Byggnaden har under 2014 blivit smakfullt renoverad i modern stil med bevarad genuin känsla.

Bullerö naturreservat Gästhem

Bullerö naturreservat, NÄMDÖ BULLERÖN, Nämdö, Sverige
Bullerös vandrarhem har 16 sängplatser fördelade på två hus. Husen är de gamla bostadshusen från Skärkarsepoken. Parstugan är sannolikt timmrad år 1720 efter de så kallade rysshärjningarna i skärgården. Sjögrenska huset är sannolikt byggt år 1810. Husen är varsamt renoverade så att den gamla byggnadskulturen har bevarats. Parstugan innehåller fem sängplatser fördelade på två rum med kök i mellan sig. Här går det bra att bo med rullstol. Ramp till stugan och inga trösklar.

Gällnö Café och Handelsbod

Gällnö, Gällnöby, Sverige
Gällnö Café och Handelsbod Vår förhoppning är att man ska kunna ta sig till Gällnö utan att behöva släpa med sig någonting i matväg från fastlandet. Vi har ett basutbud av alla tänkbara kolonialvaror, en större mejerikyl, frysvaror, färsk frukt, kött, färsk fisk, konfektyr, läsk och dagstidningar. Färskt bröd levereras måndag till lördag från bageri Vivels i Stockholm. Om du har tur och kommer när sparrissäsongen fortfarande är igång kan vi erbjuda nyskördad Gällnö-sparris från Skärgårdssparris.