Sökord
Kategori
Location
Filter by Amenities:

179 Resultat hittade

Sortera efter

Möja

Möja, Sweden
Större delen av den vidsträckta arkipelagen ingår i Storö-Bockö-Lökaöns nästan två tusen hektar stora naturreservat, eller Möjareservatet som det också kallas. Med sina vindlande kanaler, smala sund och spännande små öar som ligger tätt inpå varandra är området uppskattat och flitigt utnyttjat av båtburna besökare.

Nämdö

Nämdö, Sweden
Nämdö är en av Stockholm skärgårds större öar. Hit kan man resa med reguljär båt till flera bryggor, året om. Fina grusvägar, lämpliga för promenader och cykelturer, binder samman byar och bryggor på ön. Efter flera års förfall fick Östanviks gård 1976 nya arrendatorer och har sedan dess varit ett modernt skärgårdsjordbruk inriktat på ekologisk produktion.

Body Joy

Body Joy, Fenix väg, Gustavsberg, Sverige
Body Joy är inget gym. Inte en anläggning. Eller en svettig plats att lyfta skrot. Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss. Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. Kort sagt, att ge dig total bekymmersfrihet och se till att du alltid kommer att trivas hos oss. För du betyder väldigt mycket för oss. Vi vill hjälpa dig med att få din motivation att gå från " måstivation" till "lustivation". Body Joy ligger i Mölnvik och i Gustavsbergs Hamn - på Värmdö. Du hittar oss på övre plan ovanför Willys i Mölnvik och bredvid Vårdcentralen i Hamnen. Välkommen in till oss! Varmt välkommen önskar vännerna på Body Joy - Värmdö, Gustavsberg!

Idöborg Möten

Idoborg, Nämdö, Sweden
I Villa Solnedgången finner ni denna ljusa och välutrustade möteslokal med utsikt över ekar och hav i norr. På den möblerade altanen som vid vackert väder också kan fungera som grupprum kan ni ta en välförtjänt paus och njuta av den omgivande naturen. Alldeles vid strandkanten på öns östra sida ligger vår största möteslokal Dojon, byggd helt i trä och med ena gaveln i glas bjuds ni här på vacker utsikt över havet.

Idöborg Stugor

Idoborg, Nämdö, Sweden
Välkommen till Idöborgs Stuguthyrning! Idöborg är en egen ö endast 1,5 h från Stockholm och här bedrivs under perioden april-november konferens och kursverksamhet och under hela året finns stugor att hyra. Alla stugor är utrustade med eget kök och badrum, vedeldad kamin (förutom Ateljén) samt uteplats. Perfekt för dig som vill skriva, meditera eller kanske bara komma bort från stadens brus.

Möja hembygdsmuseum

Möja, Sweden
Möja hembygdsmuseum består av tre hus varav två är sedan 1700 talet och ett byggt på senare tid och är beläget på Bergs högsta berg med utsikt över Möja söderfjärd.

Djurö

Djurö, Sweden
Djurö centrum består av en F9-skola, sporthall, bibliotek, konditori, färghandel, mode och inredningsbutik, blomsteraffär, husdjursbutik, en livsmedelsbutik (ICA), Restaurang Björkås, Motorverkstan samt under sommaren även Restaurangen Sjöboden och Vita grindarna.

Vindö

Vindö, Sweden
Vindö är en större, ganska tätt bebyggd ö i Stockholms mellersta skärgård mellan Värmdö och Kanholmsfjärden. Ön är sönderskuren av ett flertal djupa vikar och hänger samman i söder med Djurö och i öster med Skarpö genom smala näs. Mellan Vindö-Djurö och Värmdölandet går en farled egenom Vindöström och Simpströmmen.

Stavsnäs

Stavsnäs, Sweden
Stavsnäs består av tre olika delar med sinsemellan olika karaktär: Stavsnäs by, Stavsnäs vinterhamn och Stavsnäs gärde. Stavsnäs by är den äldsta delen av orten, med anor från medeltiden. Byn består av blandat permanentboende och fritidsbebyggelse som uppfördes kring sekelskiftet 1900, utefter smala slingrande grusvägar. I byn ligger den så kallade sommarhamnen (Byviken) och badstranden Östersjöviken. Söder om länsväg 222 ligger en nyare del, Stavsnäs gärde, med villor och hyreshus för permanentboende, uppförda från 1960-talet och framåt.

Värmdölandet

Värmdö, Sweden
Värmdö eller Värmdön är en ö belägen i Stockholms inre skärgård i landskapet Uppland. Värmdö är Sveriges sjätte största ö. Största delen av ön, och alla mindre öar öster därom, ligger inom Värmdö kommun. Den västligaste delen av Värmdön ligger i Nacka kommun.