Sökord
Kategori
Location
Filter by Amenities:

202 Resultat hittade

Sortera efter

Guiding i Fredriksborg Fästning

Fredriksborg Hotell & Restaurang, Fredriksborgsvägen 17, Värmdö, Sweden
Fredriksborgs Fästning vid Oxdjupet var sin tids starkaste befästning. Från 1735 skyddade den Stockholm i över 100 år. Om ni äter eller bor på Fredriksborg Hotell finns guidning varje dag kl. 17. Fredag och söndag kan även icke gäster till hotellet medfölja. Guidningarna är kostnadsfria.

Fredriksborg Café och bageri

Fredriksborg Hotell & Restaurang, Fredriksborgsvägen 17, Värmdö, Sweden
Med fantastiskt läge precis vid vattnet ligger Fredriksborgs gemytliga bryggservering nere på 1700-tals bryggan "Corps de Garde". Här finns enklare maträtter, fika, drycker inkl öl och vin mm. Mitt i Oxdjupet så man nästan kan ta på kryssningsfartygen när de passerar, och njuta av båtlivet. Cafébord, solstolar och säckar att sjunka ner i. Obs att toalett endast finns upp vid hotellet

Stavsnäs gästhamn

Stavsnäs, Sweden
Denna nybyggda gästhamn erbjuder sjuttio gästplatser vid Y-bom. För större båtar erbjuds ett fåtal platser med långskeppsförtöjning. Samtliga platser vid gästhamnen är utrustade med tillgång till el och färskvatten samt fri tillgång till WiFi. Miljöstation finns i anslutning till gästhamnen och likaså latrintömning på separat brygga.

Kulturstig Pilhamn

Ingarö, Sweden
Stigen går längs Farleden Kolström och passerar delvis genom Ingarö gamla Sockencentrum som Riksantikvarieämbetet definierat som en miljö av rikshistoriskt intresse. Stigen är 1,7 km lång och går från Ingarö Kyrka till Dyviken. Största delen av stigen är lättgången.

Konferensidé AB

Fenix väg, Gustavsberg, Sweden
En kräsen och passionerad bokningsbyrå för möten, konferenser och events. Vår personliga service är det som utmärker oss och vi älskar att hitta den bästa platsen för ditt möte. En heltäckande bokningsbyrå för konferenser i Sverige och utomlands. Vi på Konferensidé är duktiga på möten och har över 15 års erfarenhet av att boka och arrangera konferenser åt företag.

Padel22

Fenix väg 22, Gustavsberg, Sweden
Välkommen till Värmdös första padelanläggning! En modern premiumanläggning som ligger centralt i direkt anslutning till Värmdö Köpcentrum. Vi erbjuder tre högkvalitativa Padelbanor från Padeltotal inomhus samt trivsamma omklädningsrum med bastu. På övervåningen finns en konferensavdelning med lounge och TV som är möjlig att abonnera både för företag och privata sällskap.

Yoump

Gustavsbergsvägen 34b, Gustavsberg, Sweden
Yoump är nordens ledande trampolinpark med 8 parker i Sverige. Yoump är en nöjespark för hela familjen, här finns något för alla åldrar! Kliv in i en värld där gravitationslagen har upphört att existera och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg.

Lina by the bay

Ingarö, Sweden
Vi möter en busshållplats eller en parkeringsplats på Ingarö. Jag tar med ryggsäckar för oss att ha med. Och så snart kan vi börja dagens vackra promenad i skogen och vid sjöarna eller havet beroende på vad du vill se. Efter ett tag lagar jag mat / fika / lättare lunch till oss.

Villa Wermdö

Torpavägen, Värmdö, Sweden
Restaurang Villa Wermdö drivs av Oscar Olsson och Martin Eskilsson genom sitt bolag LGG France AB. Oscar drev den kända och mycket uppskattade skärgårdskrogen Grand Malma Kvarn i fyra år fram till 2017. Martin driver bl a sommarkrogen Loftet på Harstena.

Skärgårdsslakteriet

Tavastbodavägen, Värmdö, Sweden
Skärgårdsslakteriet Den 1 augusti 2019 lämnar Ö-Slakt AB över driften till slaktare Oscar Ehlin och Arvydas Santa, som tillsammans startat bolaget Tavastboda Gårdsslakteri AB, 559202-1603. År 2006 startade eldsjälen Henri Tengvall tillsammans med Björn Carlsson ett slakteri med målet att Stockholms skärgård skulle hållas levande.