Artipelag Designbutik

Vacker, hållbar och innovativ design

Vår butik är belägen på entréplan och här möter du samtida formgivning i harmoni med Johan Nyréns storslagna arkitektur. Vi erbjuder ett sortiment av unika produkter, allt i Artipelags anda med vacker, hållbar och innovativ design.

Hantverk

Våra armband från van Deurs är inspirerade från Peranders-Karin Starks hemvävda hattband från tidigt 1900-tal. Armbanden är handgjorda i Leksand och plisserade i renskinn och tunt ylletyg.

 

Unik design

Använd våra populära skärbrädor och kryddkvarnar till sommarens matlagning. Skärbrädorna finns i ask, ek eller valnöt och kvarnarna i svart, brun och vit. Design: Peter Ejvinsson och Emmy Larsson.

 

Novemberserien

Möbelserien November är exklusivt framtagen av Artipelag och utformad med inspiration av det mjuka novemberljuset i Stockholms skärgård. Borden och stolarna säljs endast i Artipelag Designbutik.
Novemberserien är formgiven av Peter Ejvinsson och Emmy Larsson.

 

Artipelag presentkort

Ge en gåva i form av en Artipelag-upplevelse. Våra presentkort finns i valörer 100, 300 och 500 kr och gäller över hela Artipelag: i designbutiken, i restaurangerna samt vid betalning av entrébiljett till konstutställningar. De finns att köpa i vår butik och kan även skickas per post efter beställning.

För priser och mer information om vårt utbud och vid hjälp med att köpa ditt presentkort, Skicka gärna ett mail till oss i butiken så hjälper vi dig!

 

Distansköp

Kontakta butik@artipelag.se om du vill handla produkter från vår butik.

 

Kontantfria kassor

Vi har kontantfria kassor. Vi accepterar bankkort och kreditkort från VISAMastercard och American Express.

 

Varmt Välkommen! 

Artipelag Designbutik

Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige


Artipelag, Artipelagstigen, Gustavsberg, Sverige

Get Directions