ÄNTLIGEN ÄR BLOMSTERTIDEN HÄR. Kom och fira den med oss på Bistro Gustavsberg. Njut av sommarens läckerheter och drycker på vår lummiga och soliga terrass. Givetvis har vi fullständiga rättigheter. Vi har flera nyheter i vårt öl– och vinsortiment och som vanligt serverar vi en riktigt god lunch 7 dagar i veckan – året runt.

FILOSOFI
Vår matfilosofi är att vara så breda som möjligt. Vi låter säsong, råvaror, inspiration & dagsform avgöra vad vi serverar för mat. Så långt det är möjligt använder vi oss av närproducerade & ekologiska råvaror.

VILKA ÄR VI
Bistro Gustavsberg drivs som familjeföretag. Pappa Hinke Palmstierna har ett krögarförflutet sedan tidigt 80-tal med verksamheter såsom Timjan, nuvarande PA & Co och Söderhallarna bakom sig. Han har även ägt & drivit krogar utomlands i många år. Sedan 17 år tillbaka har han varit verksam som krögare i Gustavsbergs hamn. Dottern, Sophie Palmstierna, har varit i branschen sedan 1997, utbildad i Schweiz (Hotel & Restaurant Management) och har erfarenhet från hotell, restauranger, konferens och catering.

Varmt välkomna till Bistro Gustavsberg!

 

 

Inga recensioner

Skicka kommentar

Skriv en recension

Bistro Gustavsberg

Bistro Gustavsberg, Odelbergs väg, Gustavsberg, Sverige


Bistro Gustavsberg, Odelbergs väg, Gustavsberg, Sverige

Vägbeskrivning