Djurönäset Möten

 

Genom åren har Djurönäset arbetat med många olika typer av arrangemang, från mycket stora kongresser med gäster från hela världen, komplexa fester och event till små interna grupparbeten och intima bröllop.

Gemensamt för alla kunder vi mött är att de vill uppnå resultat. Idag är det viktigare än någonsin att prestera någonting, att mötet har en affärsnytta. Vi ger dig de verktyg du behöver för att nå fram till målet och hitta den kombination av aktiviteter som gör ditt möte till en framgång.

På Djurönäset väljer du enkelt i menyn mellan färdiga konferenspaket. Här finns standardpaket kompletterade med budget- och premiumpaket. Allting som behövs för en lyckad konferens ingår. Packat, prissatt och klart. Priserna för konferens med helpension baseras på tillgång och efterfrågan. Vi erbjuder olika priser beroende på vilken veckodag respektive månad du önskar boka ett möte eller en konferens.

 

 

Vår ambition är att erbjuda konkurrenskraftiga priser på konferenser året om, men du som kan styra dina bokningar till vissa dagar eller veckor har möjlighet till extra förmånligt pris.

Välkomna till Djurönäset!vc_column_text]

 

 

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Djurönäset Möten

Djurönäset Konferens & Hotell, Seregårdsvägen, Djurhamn, Sverige


Djurönäset Konferens & Hotell, Seregårdsvägen, Djurhamn, Sverige

Get Directions