Ingarö Havscamping

Ingarö Havscamping –
En camping utöver det vanliga

Campingområdet

En camping utöver det vanliga, med en fantastisk utsikt över Ingarö och Grisslinge fjärden!
Campingområdet ligger på en halvö med höga kullar som gör att det är en magnifik havsutsikt i nästan alla väderstreck. På campingen finns idag ca 160 tomter och 5 stugor. samt 12 Villavagnar. Det finns en plats som passar alla!

De allmänna Friluftsbadet

Campingen erbjuder en lång underbar sandstrand och brygganläggning samt en färskvatten dusch. Vid bryggan finns en avgränsning för mindre barn och hopptorn vid djupare vatten. Eftersom badet ligger i en vik värms vattnet snabbt upp till angenäma badtemperaturer. Soldyrkare kan välja mellan sandstrand och gräsplan.

Bastu

För den som är lite frusen av sig efter badet har vi byggt en kanonfin bastu med plats för ca 10 personer som vi hyr ut vid förfrågan.

Kiosken

I anslutning till badet ligger kiosken som är en naturlig samlingsplats, där man kan avnjuta en fika på uteserveringen. Här kan man handla färskt bröd, glass, fika och lättare luncher. Bredvid kiosken ligger också minigolfbana, lekplats, basket- och volleybollplan, fotbollsplan och en bouleplan.

Fiske

För den som är sugen på att fiska finns det stora möjligheter att hitta en mer avskild plats. Havet bjuder på gratis fiske i det bräckta vattnet (gädda, gös och abborre).  Vill ni göra fisket lite mer levande så går det bra att boka en guidad tur av erfarna fiskare via oss.
Båtplatser går att hyra för en liten båt om du hyr Campingplats hos oss!

Stugor

Campingen har fem stugor på 16 m2  som ligger i sluttning med utsikt mot vattnet. Känslan är mer som en sommarstuga än en campingstuga. Varje stuga har toalett, dusch, 4 bäddar, kuddar, täcken, väckarklocka, matbord, kök och en härlig veranda. Sängarna kan fällas upp och man får då en trevlig soffgrupp för umgänge. Köket är utrustat med Spis, Micro och köksutrustning. Lakan, handdukar och städning ingår inte

Servicebyggnad

På campingområdet finns två centralt belägna servicehus. Här finns separata hygienutrymmen som dusch, toalett, och handikapptoalett. Tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare. Kök med kok- och diskmöjligheter. I anslutning till servicehusen finns även latrintömning. Städningen är pedantiskt skött och renovering har gjorts under alla år för att hålla en hög standard på våra Servicehus! Vid våra servicehus finner du även Sopkärlen, där kan du slänga dina hushålls sopor, återvinning för övrigt material finns både i Brunn och Vid Värmdö Marknad ca 5-10 min från Campingen.
Välkommen till oss på Ingarö havscamping!

Vägbeskrivning

Ingarö Havscamping ligger ca 30 km öster om Stockholm. Ta väg 222 mot Nacka, Gustavsberg (Värmdöleden), sväng av mot Värmdö marknad och Ingarö (skyltat). Efter ca 600m sväng vänster igen vid skylt SÖDERSVED.

Amenities
Sjönära Skärgård
Ingarö Havscamping

Lemshaga Driftsbolag AB, Ingarö, Sverige


Lemshaga Driftsbolag AB, Ingarö, Sverige

Get Directions