Background Image

Vandringar på Ingarö

Vi möts vid en busshållplats eller en parkeringsplats på Ingarö. Jag tar med ryggsäckar för oss att ha med.  Vi kan börja dagens vackra promenad i skogen och vid sjöarna eller havet beroende på vad du vill se. Efter ett tag lagar jag mat / fika / lättare lunch till oss. På vintern gör jag det över en öppen eld. Vi sätter oss ner, kopplar av och njuter av att vara i naturen och lyssna på alla ljud. En hund kommer att gå med oss under dagen. Vi går omkring 5-10 kilometer så detta passar inte mindre barn.

Din värd

Karolina
Lina vid bukten (jag) bor på Ingarö med partner, hund och höns. Den största inspirationen i livet är naturen, skogen och havet. Jag har bott på Ingarö i 11 år och älskar det. Nu känner jag att jag måste dela denna vackra plats med alla er. Kom och upptäck landskapet på bara 30 minuter med buss eller bil ifrån Stockholm City. Vi vandrar och upptäcker den vackra svenska naturen på ön Ingarö i skogarna runt de många sjöarna och naturligtvis havet. Jag lagar mat när vi tar en paus under promenaden. Förbered dig på ett uppfriskande par timmar och håll bort stressen. Detta passar en grupp vänner, ett par eller en hel familj året runt.

Har du andra önskemål om events i naturen? 

Frukostpromenad, gå-med-hund-promenad, kvällspromenad utmed stränder, kortare skogspromenad med avslutande middag hemma hos eller på bryggan, kräftskivapropmenad, champagne- & ostronpromenad, kvällspromenad med snacks. Idéer finns det gott om: Kontakta gärna mig för att få fler idéer och eventuella offerter. Jag vänder mig både till privatpersoner och företag.

Lina Eriksson på 0708-436 828 eller via mail lina@linabythebay.se. Kika gärna på min hemsida för att få en känsla av vem jag är www.linabythebay.se

Boka gärna på: skillbreak.com/workshops/558-en-promenad-lunch-i-skargarden

Varmt välkommen! 

Jag tar med en lättare lunch och “fika” (kaffe / teskvett) för vår promenad. Berätta om du har vissa allergier eller mat du inte vill äta. Te eller kaffe?

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Lina by the bay

Ingarö, Sweden

Get Directions