Norråva Golfgård ger en härlig och avkopplande upplevelse & välkomnar alla golfare

Golfanläggningenn Norråva Golfgård ägs och drivs av familjen Nathanson, Christoffer, Anette och deras barn. Den ligger i en vacker och lantlig skärgårdsidyll. Här finns en 18-hålsbana, kaffestuga, drivingrange, puttområde och ett närspelsområde.

Populärt under semesterperioden är att golfare lägger till med sin båt vid vår brygga för att spela en golfrunda eller bara njuta av en fika i vår mysiga kaffestuga. På utsidan av pontonbryggan finns plats för våra gäster att lägga till.

Banan är en något kuperad 18-hålsbana med en spännande och omväxlande blandning av park- och skogskaraktär. Banan togs i bruk 1993 och har sedan dess utvecklats med försiktighet för att bevara den unika och känsliga skärgårdsnaturen och ekologin.

Här är det inte ovanligt att få sällskap av får, harar, hjort och rådjur.

Du som ser på golfen som ett sätt att komma ut i en vacker natur och umgås i en avslappnad atmosfär brukar spela här. En anläggning omgärdad av en unik natur ca. 30 minuter från Stockholms City.

En välkomnande atmosfär som ger alla möjlighet att spela

Banan är en något kuperad 18-hålsbana med en spännande och omväxlande blandning av park- och skogskaraktär. Vi har en driving-range med 20 utslagsplatser, varav två under tak för Pro, med en maxlängd på ca. 250 meter och tillhörande övningsbunkrar, övningsgreen och pitchområde.
Norråva Golfklubb har en vänlig atmosfär som välkomnar såväl medlemmar som greenfeegäster och pay-and-play spelare, med ett koncept som ger alla möjlighet att spela, utan att behöva vara med i en golfklubb eller inneha “grönt kort”

Varmt välkomna till Norråva Golfgård!

Norråva Golfgård

Norråva Golfklubb, Sunds Gård, Värmdö, Sweden


Norråva Golfklubb, Sunds Gård, Värmdö, Sweden

Get Directions