Background Image

paddelbanor i värmdö på Paddel22Paddel22 – Värmdös första padelanläggning!

Vi är en premiumanläggning med tre högkvalitativa banor som ligger centralt, i direkt anslutning till Värmdö köpcentrum.

Hos oss är alla välkomna oavsett om du är nybörjare, glad motionär eller proffs. Padel är Sveriges snabbast växande sport, den är mycket social och enkel att lära sig. Det är en rolig aktivitet för familj, vänner och kollegor.

Vi har trevliga omklädningsrum med dusch och bastu. På plan 2 finns en lounge/konferensavdelning med utsikt över banorna
som är möjlig att abonnera för både företag och privata sällskap. Racket går att hyra på plats.

En personlig anläggning som skapar en härlig atmosfär

Vi vill vara den personliga anläggningen som skapar gemenskap, glädje och en härlig atmosfär och vi hoppas att du ska trivas hos oss. Anläggningen är tidvis obemannad men då går det givetvis bra att spela, hyra rack och köpa bollar, dricka och bars i våra automater ändå. Gratis parkering finns direkt intill vår entré.

Event & konferens

Vi hjälper gärna till att sätta ihop ett event eller en konferens precis efter era önskemål. Ni kan antingen hyra hela anläggningen eller boka endast konferensavdelningen kanske i kombination med Padelspel. Bokning av konferensavdelningen/loungen fungerar utmärkt både för privata- och företagsevenemang. Ni kanske är ett gäng som vill köra AW, fira någon som fyller år eller spela padel och därefter boka loungen för att titta på någon spännande match på vår TV.

Maila din förfrågan till: info@padel22.se

Varmt Välkomna!

Padel22

Fenix väg 22, Gustavsberg, Sweden


Fenix väg 22, Gustavsberg, Sweden

Get Directions