Sandhamns värdshus gult stort hus med vita knutar och blå himmel

Blicka ut mot havet och njut av en god lunch eller middag på Sandhamns Värdshus

Sandhamn ligger så långt österut du kan komma i Stockholms skärgård, ändå tar det bara 2 timmar med båt från Stockholms innerstad och 30 minuter från Stavsnäs. På Sandhamns Värdshus finns lunchmenyer och à la carte-middagar. I puben kan du varje dag äta både lunch och middag. På sommaren öppnar vi uteserveringen, med hamnens myller nedanför och vimlet inom räckhåll.

För företag kan vi erbjuda konferensmöjligheter i en avkopplande miljö. Då resan bara tar två timmar kan man lätt komma iväg bara över dagen eller om man så vill stanna över och fortsätta konferera nästa dag, eller kanske göra en skärgårdsaktivitet tillsammans.

PUBEN

På nedervåningen av Värdshuset hittar ni den mysiga puben. Här kan man stanna till för att äta lunch i en miljö där en varm och lokal stämning gör besöket till en upplevelse. Det serveras dagens rätt varje dag från kl 11.00  -dessutom finns valda delar ur restaurangens à la carte-meny. Självklart kan man bara komma in och ta en öl om man så känner. I Puben tas inga bordsbokningar

RESTAURANGEN

Håller öppet under helgerna året runt, under vinterhalvåret krävs bokningar för att vi skall öppna. Givetvis tar vi emot både större och mindre sällskap för alla typer av festligheter.

UTESERVERINGEN

När solen tittar fram på våren öppnar vår uteservering, njut av något gott att dricka och äta i solen. Från juni till augusti är uteserveringens egna kök öppet med en egen meny. Vi tar inga bokningar utan det är bara att komma förbi när suget faller på.

PENTABODEN

I gamla verkstaden har vi från sommaren 2019 öppnat en skaldjursbar som vi kallar “Pentaboden”, Pentaboden kommer drivas som en egen restaurang men ändå ingå i Värdshusfamiljen. Fokus ligger på skaldjur och kalla rätter. Då vi har begränsat antal platser kommer vi i år endast ta bordsbokningar för skaldjursplatåer

Amenities
Skärgård
Sandhamns Värdshus

Sandhamn 101 Värdshuset, 130 39 Sandhamn

+46 (0) 85715 32 64
info@sandhamns-vardshus.se


Öppet året runt

Sandhamn 101 Värdshuset, 130 39 Sandhamn

Get Directions