restaurang på siggesta gård med öppen eld

Välkommen till Siggesta Gårds hjärta – köket! Här lagas närproducerad & gårdsnära mat från grunden

Vi älskar att laga mat på det som växer och betar runt  omkring vår gård . För oss är det en självklarhet att ta vara på örterna i örtträdgården, ogräset som växer fritt, rapsen som odlas på åkrarna och hjortarna som springer i skogen. Vi lagar allt från grunden och är stolta över det. Vår restaurang har öppet året runt , här serveras dagens lunch, brunch och festmåltider.

På gården finns också en delikatesstillverkning, där tillverkas att femtontal egna produkter såsom frukostcrunch och egen ketchup. Vi undviker socker, vitt mjöl och tillsatser i våra egna produkter. Från köket serveras varje dag vällagad mat och  fika.

På vintern serveras fika i Restaurangen och vår DELI alla dagar i veckan.

Lunch & Brunch

Vardagar 10:30 – 15:00
Helger 11:00 – 15:00

Middag & Fest

Njut av din middag eller festmåltid på närpoducerad och gårdsnära mat – av våra prisade kockar. Stämningen i restaurangen är härlig och vår matlagning är modern och rustik.

Vi tar din fest på största allvar och vill att det ska bli din bästa dag!  Maten lagas självklart från grunden med stort fokus på grönt och nya spännande smaker. Vill du planera din fest hos oss så hjälper vi dig gärna med meny, Dj, utsmyckning av lokal, upplägg och projektledning. Vi har flera färdiga teman som vi vet blir väldigt bra och som har uppskattats av gäster genom åren.

Siggesta Deli

Vi har en liten mysig delikatessbutik på gården där det mesta som säljs är tillverkat av våra kockar och bagare. I delibutiken hittar du våra egna produkter från gårdens kök och bageri men också härliga produkter från andra leverantörer, allt noga utvalt efter smak och design. Vi undviker socker, vitt mjöl och tillsatser i våra egna produkter.

Orangeriet

Under sommartid är Orangeriet och vår Deli öppna för fikagäster.

Välkomna till Siggesta Gård!

Amenities
Handikappsanpassat Gratis parkering
Siggesta Gård Restaurang

Siggesta Gård AB, Värmdö, Sverige


Siggesta Gård AB, Värmdö, Sverige

Get Directions