grön sommaräng med hästar på beatelund ridskola

På Stall Beatelund finns det gott om islandshästar

På Stall Beatelund är det gott om islandshästar, ungefär 40 st i alla färger och i alla åldrar. En del hör till ridskolan och turridningen, andra är privata. Ägarna kommer och rider och sköter om dem varje dag. Det finns mycket du kan arbeta med här. Mocka hästarnas boxar, sopa stallgångar och kratta gårdsplanen, göra rent på ridbanan och i den lilla ridhallen, smörja sadlar och träns, borsta hästar och väga upp höpåsar.

Stall Beatelund

Är en gammal, men renoverad ladugård med 21 boxar i stallet och 4 utanför, som ligger i mycket vacker natur med utsikt över Kolström. En slingrande grusväg leder till stallet från Ingarövägen. Entrappa upp finns fikarum med spis, mikro och kylskåp, där du också kan byta om. Toalett finns mittemot stallet.

På Stall Beatelund är Jessica ”Jexie” Eriksson chef. Hennes hund heter Vargen. Viveca Håkansson som du ser på bilden kommer att vara din handledare. Stallet kan ta emot alla som kan gå uppför en trappa och tar emot enligt överenskommelse. Stallet ligger ganska långt från busshållplatsen, men de kan hämta dig vid busshållplatsen om du inte vill gå själv från bussen. Stall Beatelund, Ingarö

Kontakta Stallkraft på tel. 08-570 101 64, 0732-303 391

Välkomna till Stall Beatelund!

Stall Beatelund

Beatelundsvägen 29, Ingarö, Sverige

+46 (0)8 570 101 64 +46 (0)8 570 103 10.
stallbeatelund@telia.comBeatelundsvägen 29, Ingarö, Sverige

Get Directions