Svartsö Sjöbodar

Svartsö Sjöbodar – enkelt och charmigt

Vi erbjuder ett charmigt boende i sjöbodar, direkt vid vattnet intill Alsviks brygga på Svartsö. Vi har fyra sjöbodar med enkel standard och sammanlagt åtta bäddar. På Svartsö finns ett naturskönt och varierat landskap med öppen jordbruksmark och skog samt med badklippor och en del sandstränder. Härliga promenad- och cykelvägar.

I de fyra sjöbodarna, som är på vardera 6 m2, finns det sammanlagt 8 bäddar. Bodarna är inredda med två bäddar i våningssängar och ett matbord. Varje sjöbod har tillgång till uteplats. I sjöboden finns täcken och kuddar, men sänglinne och handdukar tar man med sig. Det finns möjlighet att hyra lakan och handduk. I bodarna finns en vattenkokare ett litet kylskåp, kokplatta för enklare matlagning, lite porslin, sängbelysning samt element. Det finns tillgång till dusch & WC, färskvatten och diskmöjligheter i ett intill liggande servicehus.

Det finns inga arrangemang för bad vid sjöbodarna, men det finns en badplats med sandstrand i närheten. Eftersom sjöbodarna ligger alldeles intill vattnet, kan det vara bra att ta med flytväst till de minsta barnen.

Det är inte tillåtet att röka i bodarna eller att husdjur vistas i bodarna

 

Vägbeskrivning

Till Svartsö tar man sig med egen eller reguljär båt. Alsviks brygga trafikeras av Waxholmsbolaget och Strömma Kanalbolaget med en Cinderellabåt. Resan från Stockholm till Svartsö tar cirka 1h och 30min till 2h beroende på båtens rutt. Waxholmsbåten angör även Lillsved och Boda brygga på Värmdö dit SL-buss går från Slussen. Ange Alsviks brygga vid påstigning på båten.

 

Välkommen! 

Svartsö Sjöbodar

Svartsö Lanthandel, Skälvik, Sverige


Svartsö Lanthandel, Skälvik, Sverige

Get Directions