Sveriges bästa sällskap till mat och glädje

Värmdö Bryggeri är ett litet och personligt bryggeri mitt i Stockholms vackra skärgård.

Vi för de tusenåriga traditionerna inom ölbryggning vidare och kompletterar med experimentlusta och en stor portion nyfikenhet. Vi är ett fristående bryggeri som tillsammans med våra närmaste grannar utgör Smakriket Säby. I dryckesväg finns det ingen som slår oss på fingrarna! Här mustas äpplen, kokas marmelad och geléer i musteriet. Bränns sprit i alla dess former i den vackra kopparpannan i bränneriet och tillverkar både malt- och äppelcidervinäger i vinägerhuset. Från Säby gård och deras odlingar kommer rapsen som blir till kallpressad rapsolja, potatisen och maltkornet som vi längtar efter att snart få använda mer av i bryggeriet.
Värmdö Bryggeri är certifierad enligt IP-Livsmedel och ekologisk produktion av öl. Kontroll och certifiering genom SMAK AB.

 

Bryggeriet drivs av en av grundarna, Stefan Slätt, i nära samarbete med våra grannar Värmdö Musteri AB.
I sortimentet hittar man hela bredden av ölsorter, allt från ljus lager, lager, ale, stout till syrlig öl smaksatt med lingon, filmjölk, granskottssirap och Gotländsk svarttryffel.
Alla ölsorter finns på 33cl (Grönskär finns på 50cl) glasflaska samt Key Keg fatöl och säljs direkt visa oss till restauranger men också genom Drycks, ICA, Coop, Axfood, Bergendahls samt Systembolaget.

 

Välkommen till oss! 

Amenities
Gratis parkering
Värmdö Bryggeri

Säby Säteri, Ingarö, Sverige


Säby Säteri, Ingarö, Sverige

Get Directions