Värmdö Musteri – Köp egentillverkat

På Värmdö Musteri bevarar vi sommarens och höstens smaker. Vi gör must, dryck, sylt, saft och geléer från den finaste frukt och de godaste bär. Har du egen frukt är du välkommen att göra must hos oss. Medan du väntar kan avnjuta ett smørrebrød eller en äppelpaj i caféet och bekanta dig med våra produkter i butiken. Vägg i vägg med musteriet ligger bränneriet, där förädlar vi en del av musten till cider, snaps och vår svenska ”calvados” – Pomme de Vie, drycker som du finner på Systembolaget.

Oavsett om du kommer med eller utan äpplen så är du välkommen att göra ett besök i butiken och koppla av en stund i caféet. I butiken hittar du förutom alla våra egna produkter även rapsolja från Säby Gård och öl från Värmdö Bryggeri. Det finns också ett urval av andra charmiga produkter som vi tycker om.

Eftersom Nikolaj är dansk och väldigt duktig i köket, så låg det nära till hands att servera äkta danska smørrebrød; roastbeef, æg och tomat, dyrlægens natmad och fiskefilet är några sorter som det finns att välja på. Naturligtvis finns även äppelpaj och hemstekta pannkakor med vår egen sylt på menyn.

 

Välkommen till Värmdö och till vårt musteri!

Värmdö Musteri

Säby Säteri, Ingarö, Sverige


Säby Säteri, Ingarö, Sverige

Get Directions