Djurönäset Restaurang och Bar


Köket på Djurönäset står för klassisk svensk matlagningskonst med nutida inslag, säsongsanpassade menyer och lokala producenter

Varje kväll komponerar kökschefen en trerättersmeny med inspiration ifrån skärgården och de fyra årstiderna.

Vi försöker att säsongsanpassa menyer och erbjudanden för att de varorna håller högre kvalitet och smakar bättre. När man väljer råvaror efter säsong är det också lättare att handla av lokala producenter. Den personliga kontakten är ett stort plus. Vi ser de lokala producenterna som mycket goda rådgivare och lyssnar på deras rekommendationer.

Restaurangerna på Djurönäset bjuder på rak och ärlig, svensk mat med hög kvalitet. Vi följer ständigt med i utvecklingen och anpassar utbud till efterfrågan. Köket på Djurönäset står för klassisk svensk matlagningskonst med nutida inslag.

Djurönäsets restaurang Matsalen

I Djurönäsets restaurang Matsalen, med panoramafönster mot havet och skärgården, serveras både frukost, lunch och middag.

Flexibilitet är viktigt för hela Matsalen, du sitter skönt och avskilt både som stor grupp och som familj eller par. För riktigt stora konferensgrupper möblerar vi om och dukar långbord, eller det som önskas.

Hundar är tillåtet i en anvisad del av restaurangen

Ja, det går bra på anvisad plats. Vi tillåter hundar i en del av restaurangen där vi ej har textilier som drar åt sig hundhår och där man även enkelt kan komma ut på terrassen och vidare ut i naturen.

Luncherna på Djurönäset

Luncherna utgörs av en buffé med där du väljer mellan tre huvudrätter, kött, fisk eller vegetariskt. Dessutom dagens soppa och nybakat bröd. Som kronan på verket ett dignande salladsbord med fräscha och nyttiga grönsaksblandningar.

Skärgårdskrogen Sjöboden

Sjöboden ligger perfekt belägen en kort promenad från Djurönäsets reception. Här sitter ni på bryggan med härlig utsikt över skärgård och båtliv.  Sjöboden är en enkel skärgårdskrog där du får smaka på svensk sommar. Maten är klassisk, mestadels svensk och med hög igenkänningsfaktor. Vår ambition är att maten hos oss ska uppfattas som god, vällagad, svensk, samtida och kaxigt enkel.

Sommarsäsongen i Sjöboden börjar i regel vid midsommar och varar till mitten av augusti.  Men, vi har öppet för grupp- och företagsbokningar redan från maj samt från mitten av augusti och en bit in i september.

Välkommen till Djurönäset!

Djurönäset Restaurang och Bar

Djurönäset Konferens & Hotell, Seregårdsvägen, Djurhamn, Sverige


Djurönäset Konferens & Hotell, Seregårdsvägen, Djurhamn, Sverige

Get Directions