Fågelbrohus Hotell

Välkommen till en globetrotterfamiljs country club med modern touch.

På Fågelbrohus möter lantlig innerskärgård ombonad och bekväm hotellmiljö i rött med vita knutar. Familjen Fogels passion för djur och natur går att uppleva i hotellets olika salonger. Hos oss finns alla möjligheter till inspirerande möten och konferenser, välbehövlig avkoppling och härliga matupplevelser. Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med utmärkt service och en härlig sjönära atmosfär.

Fågelbrohus har 72 rymliga hotellrum som alla ligger i huvudbyggnaden. Rummen håller hög standard och erbjuder självklart room service och trådlöst Internet. I badrummen finns dusch samt Rituals hudvårdsprodukter. Som gäst har du fri tillgång till vårt fina gym samt biljard.

Den omgivande miljön utgör en perfekt grund för både avkoppling och aktivitet. Precis utanför huvudbyggnaden ligger två golfbanor – en 9-håls- och en 18-hålsbana. Vår tennisbana står till förfogande för våra gäster. Skog, hav och de intilliggande hästhagarna gör området perfekt för en tur i motionsspåret eller en skön promenad. Äter och dricker gott gör du i någon av våra matsalar i huvudbyggnaden och du kan vara säker på att du blir serverad närproducerad mat som tillagats med kärlek.

 

Varmt välkomna till Fågelbrohus!

Fågelbrohus Hotell

FågelbroHus, Fågelbrovägen, Värmdö, Sverige


FågelbroHus, Fågelbrovägen, Värmdö, Sverige

Get Directions