Svartsö Skärgårdshotell

Välkommen till Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem.

Välj det alternativ som passar dig bäst:  Skärgårdshotell eller Vandrarhem!

Anläggningen består av två boendelängor och ett samlingshus. I boendelängorna hittar du 26 gästrum med plats för 60 gäster fördelat på huvudsakligen dubbelrum med egen ingång och wc. Hälften av rummen har egen dusch, och dessa rum har vi ust valt att kalla Skärgårdshotell: Hotellstandard i rummet, bäddade sängar, avresestäd och frukostbuffé. I de rum som vi kallar Vandrarhem går det bra att hyra linne, boka frukostbuffé och avresestäd.

I Samlingshuset finns gemensam matsal, gästkök, Rwc, duschar, grupprum och reception.

Håll utkik efter våra evenemang, året runt. Vi ordnar bland annat upplevelser som mat, vin & musik, röjarhelg och julbord.

Om Svartsö

Svartsö är belägen i den mellersta delen av Stockholms skärgård ochär en av de större öarna i området. Totalt ät ön cirka 1 mil lång och 2,5 kilmoter bred.

Hur tar jag mig till Svartsö

Svartsö trafikeras året runt. På Svartsö finns 4 Ångbåtsbryggor. Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem ligger 100 m. från Norra Svartsö brygga. 5 km. från Ahlsvik, 3 km. från Skälvik och 7 km. från Söderboudd.
På sommarhalvåret tar det 1,5-2 timmar att åka båt från Stockholm till Svartsö. Med båt från Värmdö tar det cirka 40 minuter och från Ljusterö 20 min. Både Waxholmsbåt och Cinderella trafikerar ön. Se aktuella tidtabeller på www.waxholmsbolaget.se eller på www.stromma.se

På Svartsö bor det 65 bofasta, men på sommaren ökar antalet till cirka 1000 personer. Det är också många som dagsturistar på ön, så det varierar mycket mellan sommar- och vinterhalvåret.

Välkomna till Svartsö!

 

 

Amenities
Handikappsanpassat Sjönära Skärgård
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Svartsö Skärgårdshotell

Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem, Skälvik, Sverige


Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem, Skälvik, Sverige

Get Directions