Fredriksborg Hotell Möten

Fredriksborg är beläget i en kulturhistorisk miljö på Värmdö, alldeles intill Oxdjupet och har en oslagbar utsikt över den glittrande Solöfjärden.

Efter en omfattande och varsam renovering invigdes Fredriksborg sommaren 2013 och sommaren 2015 står även fem nya och personliga rum redo att njuta av. Hotellet har då totalt 15 rum. Med sin närhet till Stockholm, naturen och havet är Fredriksborg den perfekta anläggningen för konferens. Här kommer er grupp få tid och utrymme för möten, samtal och avkoppling. Dessutom kommer ni att få njuta av vår restaurang som serverar mat av mycket hög klass.

Fredriksborg är den lilla, intima anläggningen där ni får det stora utrymmet och möjlighet att arbeta helt ostört och enskilt. Här kommer ni aldrig att trängas med andra konferensgrupper.

Vi har tre olika färdiga konferensupplägg, i dessa ingår alltid konferensrum med projektor och annan konferensutrustning samt vatten och frukt:

Utöver dessa paket kan vi självklart hjälpa till att anpassa konferensen efter era behov.

Det finns även möjlighet att boka aktiviteter i samband med er konferens, kontakta oss på telefon eller mejla till info@fredriksborghotel.se så hjälper vi till att ta fram ett konferensupplägg som passar just er.

 

Vi som arbetar här har bara ett mål och det är att ni som våra gäster ska känna er välkomna och riktigt nöjda med ert besök hos oss!

Varmt välkomna till Fredriksborgs hotell!

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Fredriksborg Hotell Möten

Fredriksborg Hotell & Restaurang, Fredriksborgsvägen, Värmdö, Sverige


Fredriksborg Hotell & Restaurang, Fredriksborgsvägen, Värmdö, Sverige

Get Directions