drönarbild på Idöborg med granar och sandstrand och hav

Idöborg – konferera med havsutsikt mot solnedgången eller morgonsolen

Konferera i Villa Solnedgången med havsutsikt mot solnedgången i väst eller i lokalen Dojon med morgonsol och storslagen utsikt mot havet i öst.

Varmt välkomna till Idöborg – en egen liten ö endast en dryg timme från centrala Stockholm. På Idöborg finner ni den natur som är unik för Stockholms yttre skärgård och vi ger er alla de verktyg som kan behövas för en lyckad konferens. 

Våra möteslokaler

I Villa Solnedgången finner ni denna ljusa och välutrustade möteslokal med utsikt över ekar och hav i norr. På den möblerade altanen som vid vackert väder också kan fungera som grupprum kan ni ta en välförtjänt paus och njuta av den omgivande naturen.

Alldeles vid strandkanten på öns östra sida ligger vår största möteslokal Dojon, byggd helt i trä och med ena gaveln i glas bjuds ni här på vacker utsikt över havet. Den vedeldade kaminen och de obehandlad träväggarna skapar en lugn och behaglig atmosfär.

När vädret tillåter kan ni öppna upp ena gaveln och flytta mötet till det stora trädäcket utanför. Här kan vi också ge er en utvecklande introduktion i Yoga eller Mindfulness.

I båda konferenslokalerna ingår block, penna, whiteboard, projektor, ljudsystem, vatten och frukt. I Solnedgången ingår dessutom fritt WiFi. Lokalsittningarna är angivna i maxantal.

Resa hit

Ni reser hit med Waxholmsbåt eller Taxibåt och efter färden över vattnet kan ni lägga fullt fokus på mötet, garanterat fritt från störningsmoment – Vi tar aldrig emot mer än en grupp åt gången och vågar därför lova er avskildhet och exklusivitet.

Varva ned efter konferensen med vedeldad bastu

Efter en lång dags konfererande kan det vara skönt att varva ner i den nya vedeldade bastun med panoramautsikt innan ni välkomnas in i matsalen inhyst i en gammal timmerbyggnad på öns södra spets – där vår kock bjuder er på en efter säsongen komponerad meny med inspiration från skärgården och det svenska köket.

Idöborg Möten

Idoborg, Nämdö, Sweden


Idoborg, Nämdö, Sweden

Get Directions