En kräsen och passionerad bokningsbyrå för möten, konferenser och events. Vår personliga service är det som utmärker oss och vi älskar att hitta den bästa platsen för ditt möte. En heltäckande bokningsbyrå för konferenser i Sverige och utomlands.

Vi på Konferensidé är duktiga på möten och har över 15 års erfarenhet av att boka och arrangera konferenser åt företag.Vi erbjuder två olika typer av tjänster: En kostnadsfri konferensförmedlings tjänst då vi snabbt tar fram tre förslag som passar just ditt möte. Hos oss är anläggningarna alltid preliminärbokade så att du då får tid att fundera. När du har gjort ditt val kopplas du ihop med vår kontakt på bokningen och ni går vidare med detaljplanering. Önskar du en visning så ordnar vi självklart det.

Vi erbjuder även att skräddarsy ert event eller konferens. Då ingår idé & tema, projektledning, genomförande och uppföljning. Du väljer att få hjälp med allt eller de delar du önskar. Tillsammans med partners kan vi erbjuda en helhetslösning för ert företag med bokning av både inrikes- och utrikesresor samt utlandskonferenser!

 

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Konferensidé AB

Fenix väg, Gustavsberg, Sweden


Fenix väg, Gustavsberg, Sweden

Get Directions