Sandhamn Seglarhotell Möten

konferenslokal på sandhamns seglarhotell

På Sandhamn Seglarhotell hittar du en komplett konferensanläggning med ett unikt naturnära läge

Sandhamn Seglarhotell är som gjort för konferenser. Ni får ett konferenshotell nära Stockholm med hög standard som kan hysa allt från en handfull gäster till ett par hundra. Utanför dörren har ni skärgårdsnaturen, havsvindarna och många upplevelser som väntar.

Skräddarsyr ett upplägg som svarar mot era behov

Sandhamn Seglarhotell passar så gott som alla konferenser och möten. Vi erbjuder allt från stora konferenslokaler till små intima mötesrum. Du är lika välkommen om du ska ha ett mindre ledningsgruppsmöte som en stor kick-off.

Vi skräddarsyr ett upplägg som svarar mot era behov. Du får lokaler som innehåller alla bekvämligheter och personlig omtanke i planeringen. Utanför konferenslokalerna har du skärgårdsnaturen och många spännande utomhusaktiviteter. Det är kombinationen av bra boende, moderna konferenslokaler och vacker skärgårdsnatur, som gör Sandhamn Seglarhotell så populärt.

Konferens & möten året runt

Många förknippar Sandhamn med sommar och sol. Men faktum är att våra konferensgäster framför allt bokar sin konferens så att den äger rum på hösten, vintern och våren. De kommer till en plats med stillhet och tid för eftertanke. En plats där naturen är förförande vacker och väntar på att fler ska upptäcka den.

Varmt välkommen till Sandhamn Seglarhotell, ett konferenshotell i Stockholms skärgård.

Amenities
Skärgård
Sandhamn Seglarhotell Möten

Sandhamn Seglarhotell, Sandhamn, Sverige


Sandhamn Seglarhotell, Sandhamn, Sverige

Get Directions