Siggesta Gård Möten

Siggesta Gård är en modern gård på landet fast nära stan.

Hos oss kan du verkligen koppla av med frisk luft och en fantastisk natur i kombination med god mat, aktiviteter och inspiration. Kombinationen av det moderna utbudet och den gedigna miljön har gjort Siggesta Gård till ett populärt utflyktsmål och en självklar mötesplats för barnfamiljen, företaget och eventbolag. På gården finns restaurang, café, deli, ponnyridning, smådjur, utomhusaktiviteter och mycket mer.

Det tar inte mer än 40 minuter att ta sig hit från storstaden – det är det värt.

Information

Gårdens historia sträcker sig 2000 år tillbaka i tiden, vi har renoverat våra med största varsamhet för att värna om detta rika kulturarv. Samtidigt vill vi behålla det aktiva jordbruket med uppfödning av köttdjur, sädesodling och ett aktivt skogsbruk. Närheten till den uppländska naturen gör också att gården andas ett lugn, trots att vi bara är 30 minuter från Stockholms innerstad. De som besöker oss faller nästan alltid för den fridfulla miljön – vissa tar en promenad och tittar på utsikten över havet, andra strövar fritt omkring i skogen. På Siggesta Gård där hästarna betar runt knuten, är naturen en del av upplevelsen.

Vi är stolta över mångfalden på Siggesta Gård och att kunna erbjuda lokaler för alla typer av arrangemang. Våra mötesrum kan rymma två till 535 personer och här finns något för alla smaker. Vår restaurang Ladugården erbjuder en rustik och varm miljö, i Logen från sent 1800-tal finns plats för både konserter, konferenser och större middagar. Vårt café Orangeriet har medelhavsklimat året om och i Herrgården möter modern teknik flärdfullt 1700-tal.

På gården finns dessutom mängder av aktiviteter för den lekfulle – äventyrsgolf, fotbollsgolf, skogshinderbanan och boulebanor är uppskattade inslag, gärna i grupp. Hästridningen på gården är mytomspunnen och vi har även matlagningskurser och vinprovningar. Men utifrån behov erbjuder vi mycket mer.

2003 inledde vi den omfattande förvandlingen av Siggesta Gård till ett upplevelsecentrum för hela familjen och hela företaget, nog är vi nöjda med resultatet, men det finns alltid nya roliga projekt att berika gården med. Varmt välkommen hit!

 

 

Konferens

Herrgården topprenoverades 2009 och är i dag en exklusiv liten konferensanläggning och en hemtrevlig festlokal för bröllop och middagar.

Vi kommer fr.o.m. september 2013 också att kunna erbjuda boende i de två tillhörande flyglarna. De renoveras och inreds med sammanlagt 12 rum och 24 bäddar. Det unika i detta boende är att du som företag eller familj kan hyra en hel flygel med eget kök och badtunna.

Välkomna till Siggesta Herrgård och Herrgårdsboende, boka redan nu!

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Siggesta Gård Möten

SIGGESTA GÅRD, Värmdö, Sverige


SIGGESTA GÅRD, Värmdö, Sverige

Get Directions