Skeviks Gård Möten

sjöutsikt från skeviks gård

Skeviks Gård är en konferensanläggning i en lugn och inspirerande skärgårdsmiljö

Med hav och natur inpå knuten är hotell– och konferensanläggningen Skeviks Gård en underbar plats för konferenser, utbildningar, affärsmöten, fester, träning & rekreation. Vår vackra skärgårdsmiljö ger både arbetsro, lust och inspiration. Runt gården öppnar sig ytor, natur och terräng som är gjorda för att sätta din kropp i rörelse.

På Skeviks Gård finner du inte bara hav, klippor och vita knutar – utan också våra egna kor, får, grisar och hönor från svenska lantraser, som dessutom förser våra gäster med vårt eget kött under stora delar av året. Under sommar och höst gror dessutom vår stora ekologiska grönsaksodling som ger en massa goda grönsaker till alla våra gäster. Vårt råvarutänkt är viktigt för oss och förutom våra egna produkter och råvaror, så tar vi främst hem råvaror från lokala mat– och råvaruproducenter från skärgården eller övriga Sverige.

Möten för mindre och större grupper

Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Även små sällskap har möjlighet att konferera i avskildhet, ofta till och med i ett eget hus.

När arbetsdagen är slut slår ni er ner i lugn och ro för att avnjuta en vällagad middag i matsalen med strålande utsikt över Skeviken. Kanske väljer ni att avrunda kvällen på bryggan, i badtunnan, i vårt fina bastuhus eller i vinterträdgården nere vid strandkanten innan det är dags att gå till sängs.

Konferenspaket och skräddarsydda konferenser

I våra grundpaket Helpensionskonferens ingår allt av måltider för ett dygn, men sen kan det såklart tillkomma eller dras bort måltider så det passar er. Även i vårt Dagkonferenspaket ingår allt av måltider och även lokal, men även här finns såklart flexibilitet. Allt syr vi ihop utefter era behov och önskemål.

En plats för utbildning

Omgivningarna här på Skeviks Gård lämpar sig mycket väl för utbildningar och kurser som kräver ett lugn och harmoni. Detta erbjuder vi i form av bra och enskilda möteslokaler, trivsamma rum och framförallt en vacker och lugn skärgårdsnatur.

Hos oss på Skeviks Gård har vi sedan länge arbetat med professionella utbildningsföretag och utbildningskonsulter som håller i olika utbildningar och kurser. Vår personal har stor vana och förståelse för att hantera både kursledare och kursdeltagare som behöver lugn och ro för sin läro- och utvecklingsprocess.

Skeviks Gård Möten

Skeviks Gård, Gustavsberg, Sverige


Skeviks Gård, Gustavsberg, Sverige

Get Directions