Villa Soludden Hotell

Vakna upp till fågelkvitter hos Villa Soludden

Att bo på Villa Soludden är att vara ett med naturen. Vakna upp till fågelkvitter och en sol som reflekteras i det spegelblanka vattnet. Här sover du gott i fräscha rum med storslagen utsikt precis utanför fönstret.

På Villa Soludden finns 15 rum, 23 bäddar där 7 av dom är enkelrum och 8 är dubbelrum. Vi har även möjlighet att utöka enkelrummen till dubbelrummen samt dubbelrummen till trippelrum vilket ger oss en maxkapacitet på 32 bäddar. Behöver våra gäster ytterligare bäddar har vi ett fint samarbete med ett par olika segelyachter som kan användas till övernattningsrum.

Mat i världsklass

På Villa Soludden är vår vision att jobba mycket med vad säsongerna har att erbjuda och vi har även stor förkärlek till närproducerade varor. Vi erbjuder alltifrån väldoftande grillmiddagar, skaldjursmiddagar till festliga 3-rätters middagar.

Att göra

Vi anordnar bröllop, event, exklusiva fester, konferens och möten.
Vi tillför det roliga på er konferens, kickoff eller firmafest. Inga förfrågningar är för konstiga eller för svåra, vårt mål är att kunna ordna och erbjuda allt för att just ert event ska bli det roligaste.

Genom våra samarbetspartners kan du välja om du vill vara i vattnet, på land eller inomhus och utöva aktiviteter som att flyga med flyboard, åka vattenskoter, speed cats, paddla kajak, bada badtunna, spela golf mm. Något som är populärt bland företag är 5- och 7-kampen.

 

Varmt välkomna till Villa Soludden!

Villa Soludden Hotell

Ekviks Gårds väg, Värmdö, Sverige


Ekviks Gårds väg, Värmdö, Sverige

Get Directions