Siggesta DELI  – ”måbra” delikatesser

Vi har en liten mysig delikatessbutik på gården. Det mesta som säljs här är tillverkat av våra kockar och bagare. Christel som ansvarar för smaker och innehåll är noga med att välja de bästa råvorna. Vår frukostcrunch innehåller varken vitt mjöl eller socker och i vår ketchup finns inga konstiga ämnen eller konserveringsmedel. Vi vill att du skall må bra av att äta det vi tillverkar helt enkelt. I delibutiken hittar du våra egna produkter från gårdens kök och bageri men också härliga produkter från andra leverantörer, allt noga utvalt efter smak och design.

På gården finns det mycket fint och gott att köpa med sig hem. I Loungen intill vår DELI  hittar du fina inredningsdetaljer från Olsson och Jensen, House Doctor och Trademarkliving mfl.  I Siggesta DELI hittar du delikatesser tillverkade på gården och några utvalda från andra leverantörer.

Bland våra egna produkter hittar du bland annat den populära Chokladcrunchen och solrosbräck och bland våra övriga leverantörer finns naturligtvis våra grannars Värmdö must och Säbys rapsolja.

Vi tycker såklart att våra produkter är en perfekt present till värden/värdinnan.

 

Välkommen in i vår Lounge

Siggesta Lounge ligger i anslutning till vår DELI, här kan du fika och äta de lättare rätter som serveras i DELIN. Loungen är också en trevlig fest- och middagslokal. Det finns ett stort utbud av noga utvalda viner. Här kan du bland annat provsmaka Bosco Bracco som produceras på Olof Stenhammars vingård i Piemonte.

Det tar inte mer än 40 minuter att ta sig hit från storstaden – det är det värt.

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Siggesta Deli

Siggesta Gård AB, Värmdö, Sverige


Siggesta Gård AB, Värmdö, Sverige

Get Directions