EN HELDAG PÅ VISION VINDÖ

Börja dagen med att vakna upp i en av våra designade villor och njut av tystnaden. Eftersom ni bor helt själva finns inga störande ljud och ni behöver bara ta hänsyn till varandra. Ta sedan en kort promenad upp till vårt café Glassvillan för att där njuta av en härlig frukost.

Är ni ett sällskap som därefter har lite nytta att förena med ert nöje under förmiddagen? Dra då av det ”tråkiga” runt vardagsrumsbordet i er villa så att ni kan hålla eftermiddagen öppen för roligheter. Ni pausar när ni känner för det och då vi har fyllt kylen med förnödenheter efter era önskemål. Frukt eller godis, vatten eller bubbel. The sky is the limit.

Lunchen serveras även den i Glassvillans matsal. Vi lagar hemmagjorda soppor, grytor eller det som ni önskar. Om ni har tur kanske det bjuds på lite egentillverkad gelato också. Som vanligt skräddarsyr vi efter era behov. Flexibilitet är vårt motto. 

Den röda tråden hos oss är vårt motorintresse. Därför har vi självklart en motorinspirerad aktivitetsarena. Här får ni öva på precision, koncentration och fokus. Om detta inte är helt i er smak har vi lyckligtvis även en hel del andra aktivitetsförslag.

När dagen lider mot sitt slut föreslår vi lite egentid och nöje i våra villor. Varför inte samla truppen i vår spelhall och spela några klassiska arkadspel med törstsläckande förfriskningar innan ni tar en guidad tur runt vår imponerande bilsamling på Vindö Bilgalleri? Utställningen är en av Sveriges mest gedigna samlingar av bilar från olika epoker och med bred geografisk spridning. 

Middagen intar ni i Glassvillan framför en sprakande brasa. Alternativt fortsätter ni med samarbetsbyggandet och låter oss sätta ihop ett recept med färska råvaror och ni lagar er egen kvällsmat tillsammans. 

De exklusiva villorna ger upphov till eftersnack och ännu mer visionskapande. Ni sitter ensamma och behöver inte dela lobbyn eller baren med en massa andra hotellgäster. Här är ni själva i en mysig ”hemma hos”-miljö.

Välkomna till Vision Vindö!

 

VISION VINDÖ

Vision Vindö, bredviksvägen, Djurhamn, Sverige


Vision Vindö, bredviksvägen, Djurhamn, Sverige

Get Directions